• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny po prostu narzuciły takie tempo że ja JUŻ czuję się jakbym przenosiła...!! ;)

No i dupa, burza przeszła bokiem tylko mega wiatr był... jestem zawiedziona...
Fakt [emoji16][emoji16] jesteśmy na lipcowkach a wszystkie chcą urodzić max do 10 lipca a najlepiej jeszcze w czerwcu [emoji23] mi się jeszcze nie spieszy [emoji16] mam za dużo do zrobienia [emoji16] chce urodzić w 40tc ( byle nie później ) [emoji16]

reklama
Dziewczyny po prostu narzuciły takie tempo że ja JUŻ czuję się jakbym przenosiła...!! ;)

A co do burzy to u mnie wielkie czarne chmury były ok 14 i burzy z tego nie było, ale lało dość ładnie kilka razy i pierwszy raz od kwietnia jest dość zimno [emoji16] o 9 rano było w słońcu 30 a teraz może z 10 stopni bo byłam z psem i zmarzlam porządnie [emoji16] a teraz naprawdę lubię chłód... Śpię bez żadnej kołdry od daaawna przy otwartych oknach i balkonie a mój pod kołdrą się grzeje [emoji16]

U nas był najpierw wiatr, który trochę gałęzi połamał, a potem ulewa.. W sumie nadal pada [emoji6]
Ciekawe doświadczenie, spać w deszczu pod oknem dachowym [emoji6]

A co do burzy to u mnie wielkie czarne chmury były ok 14 i burzy z tego nie było, ale lało dość ładnie kilka razy i pierwszy raz od kwietnia jest dość zimno [emoji16] o 9 rano było w słońcu 30 a teraz może z 10 stopni bo byłam z psem i zmarzlam porządnie [emoji16] a teraz naprawdę lubię chłód... Śpię bez żadnej kołdry od daaawna przy otwartych oknach i balkonie a mój pod kołdrą się grzeje [emoji16]

U nas w sumie to samo- ja śpię goła total, kołdrę czasami zarzucę na stopy nad ranem, a M. zakryty po pachy i w t-shircie. Ale teraz czuję świeże powietrze i jest fantastycznie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry