• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Bylam dzis u mojego lekarza tego z NFZ on z usg stwierdził ze mala waży 2600 i ze szyjka sie dobrze skraca jak na ten tydzień wszystko jest ok ale da mi juz skierowanie do szpitala i jak nie urodze do poniedziałku żebym przyszła we wtorek i trochę zgubiłam he .Dobrze ze poniedziałek byłam u mojego lekarza prywatnie i powiedział ze mala ponad 2900 waży i następna wizyta 2 lipca
Tez mam 02.07 jak dotrwam hehe pewnie zalicze ta wizytę [emoji12]

reklama
Nie długo nie długo ale mi sie juz jakoś zaczyna ciągnąć...codziennie siebie myślę byle do lipca he
no fakt , niby co to jest po 8 miesiacach a z drugiej strony wiecznosc !
jeszcze ja sie nastawilam na wczesniejszy porod to teraz juz sie czuje jakbym przenosila:D
mam szczerze dosc ... z drugiej strony jak pomysle , jak bedzie ciezko z noworodkiem to tez sie boje !

no fakt , niby co to jest po 8 miesiacach a z drugiej strony wiecznosc !
jeszcze ja sie nastawilam na wczesniejszy porod to teraz juz sie czuje jakbym przenosila:D
mam szczerze dosc ... z drugiej strony jak pomysle , jak bedzie ciezko z noworodkiem to tez sie boje !
No to masz tak jak ja ja sta nastawiona na 2 lub 6 lipca i nie wiem czemu ale tak sobie ubzdurałam....ciągnie sie ale jak wstaje o 4 do łazienki ledwo przytomna i pomyśle sobie ze za chwile bede musiała tak do małej wstawać to myślę sobie ze dobrze ze jeszcze w brzuszku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry