malina_11
Fanka BB :)
To teraz prasowanie parą [emoji23][emoji23]Już się wysuszyły
(od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką suszarki bębnowejdzisiaj w końcu były pierwsze testy
)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To teraz prasowanie parą [emoji23][emoji23]Już się wysuszyły
(od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką suszarki bębnowejdzisiaj w końcu były pierwsze testy
)
Ja i tak bym nie prasowała, ale po suszarce to juz nie trzeba, przynajmniej w celach dezynfekcyjnychMnie też dzisiaj czeka.......
Na początek przetestowałam pralkę i suszarkę, więc po dobrych kilku godzinach temperaturę mam nieźle podniesioną, do tego kuchenka i jeszcze włączę stację parową... Ciekawe, czy dojdę do 40 stopni..... [emoji33]
Wczoraj ostatni posiłek 17:30, pobranie moczu 7:30 czyli 14h. Mam nadzieję, że to będzie przyczyną.Ciała ketonowe tez mogą być rano w moczu jeśli bardzo długo organizm nie jadł - czyli wczesna kolacja była![]()
Ja wczoraj prasowalam, dziś dokończę. Coś czuję, że na tym jednym prasowaniu może się u mnie skończyć prasowanie bodów i śpiochów [emoji23]Prasowanka ciąg dalszy [emoji16]Zobacz załącznik 869582
męża zapros i zalatw sale 1 osobowA kolezanka jak z mezem po miesiacu przerwy poszalała to w nocy pojevhala na porodowkeOj chciałabym chciała.... Zapomniałam już jak to jestzonk
Skończyłam... Masakra jakaś.... Nie chcę wiedzieć, ile stopni było koło deski do prasowania..... [emoji33]To teraz prasowanie parą [emoji23][emoji23]
Mi jeszcze 3 rzeczy zostały plus cała suszarka, ale to już jutro, bo schnie [emoji849]Skończyłam... Masakra jakaś.... Nie chcę wiedzieć, ile stopni było koło deski do prasowania..... [emoji33]
Ale - suszarka to był dobry zakup![]()
Niektóre były dość mocno wygniecione, zwłaszcza, że poza garstką ubranek Hani miałam dwie tury ubrań moich i męża....Ja i tak bym nie prasowała, ale po suszarce to juz nie trzeba, przynajmniej w celach dezynfekcyjnych![]()
Ja sobie do prasowania zrobiłam przeciąg i prasowalam przy oknieSkończyłam... Masakra jakaś.... Nie chcę wiedzieć, ile stopni było koło deski do prasowania..... [emoji33]
Ale - suszarka to był dobry zakup![]()