Karla88
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 869572 pokojunemy " szczyty "
Ty jeszcze do tęgo porodu schudniesz i pójdziesz wysportowana [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 869572 pokojunemy " szczyty "
No a jakTy jeszcze do tęgo porodu schudniesz i pójdziesz wysportowana [emoji23]
Super! Oby tak dalej!A my przed chwila sie karmilysmy . Ciagnela cyca chyba z 30 minut
Jak jakas minimalna ilosc to raczej nic takiego. A moga byc tez jak za malo sie pije.Kurcze odebrałam wyniki moczu i mam w nim ciała ketonowe (15mg/dl) [emoji33]. Co to u diabła jest? Czytam, że może być przy cukrzycy, ale ja miałam cukier w porządku. Wizyta dopiero we wtorek...
My poprzednio mielismy przerwe cala ciaze, po zdjeciu pessara poszalelismy inic to nie dalo[emoji6]męża zapros i zalatw sale 1 osobowA kolezanka jak z mezem po miesiacu przerwy poszalała to w nocy pojevhala na porodowke
Haha[emoji23] o no to ja też dziś wypróbuję ale kurcze urodzić chce tylko ze jak juz mnie łapią skurcze albo czasem się zapiera i glowka w dół ciągnie ze aż kręgosłup boli to już się zaczynam bać [emoji23][emoji23][emoji23] hihiWszystkie chwyty dozwolone, jak nie schodami to dobrym orgazmem wykurzy Maksia [emoji51] [emoji51]
Czyli rozumiem, że najpierw Marika miała leżeć, bo się szyjka rozwierała i skracała, i z tego powodu ją trzymają w szpitalu, a potem będą zakładać balonik, żeby szyjka się skróciła..? [emoji15]