Yulie
Zaangażowana w BB
A ty Karla nie masz terminu na 12 lipca?Ja tez mam ost wizytę 2.07 a 3 mam jechac do szpitala [emoji51]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ty Karla nie masz terminu na 12 lipca?Ja tez mam ost wizytę 2.07 a 3 mam jechac do szpitala [emoji51]
w sumie i to niedlugo
wszystkie mamy niedlugo koniec ... az trudno uwierzyc... ja chyba jutro ostatnia wizyta ,potem najwyzej ktg ...
Albo na 30 [emoji33]Ej. Ej. Pomyślcie o tych co maja termin na 24 [emoji12]
szczerze wspolczujeAlbo na 30 [emoji33]
A ty Karla nie masz terminu na 12 lipca?
Nie odesla cie z kwitkiem? czy masz jakis niecny plan?Tak mam na 12.07 ale pierwsza ciąża przenoszona o 14 dni wiec teraz już się szybciej zabezpieczam i mam przyjechać szybciej zobaczymy czy da się coś zrobić szybciej jak nie to pojadę dopiero jak zacznie mnie łapać
Nie odesla cie z kwitkiem? czy masz jakis niecny plan?![]()
A po co do szpitala?Ja tez mam ost wizytę 2.07 a 3 mam jechac do szpitala [emoji51]
AA, no to super, powodzenia w takim razie. Trzymam kciuki!Ja idę prywatnie rodzic wiec jestem tak umówiona z położna swoją powiedziała ze jeżeli cokolwiek będzie przygotowane do porodu to mogą zadziałać a jak nie to w terminie mam znów przyjechać
Aha, to juz rozumiem[emoji3]Ja idę prywatnie rodzic wiec jestem tak umówiona z położna swoją powiedziała ze jeżeli cokolwiek będzie przygotowane do porodu to mogą zadziałać a jak nie to w terminie mam znów przyjechać