Betty93
Fanka BB :)
DziękujęWitaj i się rozgośćJak chcesz dopisz się do tabelki. Zabieram się za edytowanie i zabrać się nie mogę ale w koncu to zrobie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujęWitaj i się rozgośćJak chcesz dopisz się do tabelki. Zabieram się za edytowanie i zabrać się nie mogę ale w koncu to zrobie
![]()
Ja mam termin z usg na 12/07 ale pewnie będzie wcześniej bo planowane cc [emoji6]Prawdopodobnie tak ;-) Bo z @ mam termin na 12.07.2019, a z ostatniego USG na 08.07Chciałam 3 lata różnicy i będą idealnie z kalendarzem w ręku 3.
![]()
Ja się nie dopisałam jak mam to zrobić kiedyś ktoś pisał ale przegapilzmDziękujęJuż się dopisałam.
Mój chłop ma 27 marca ja 29 marca moja mam 31 marca jego ojciec 4 kwietnia. Na upartego możemy imprezowa razem [emoji23][emoji23]U Nas jakby się spiąć to możemy zrobić Wszyscy zrobić razem urodzinowe Party bo ja z czerwca, dzieciaczki z lipca i tatuś tak samo.Ale to prawda, że urodziny w tym terminie mają ten plus, że zawsze można je zrobić w ogrodzie i ilość bałaganu diametralnie spada.
![]()
To możemy nawet tego samego dnia urodzić.Ja mam termin z usg na 12/07 ale pewnie będzie wcześniej bo planowane cc [emoji6]
Myślisz że w razie Czego wolałabyś cc? Ja mimo 4 już ciąży nigdy nie urodziłam sn, czy lepiej czy gorzej to nie wiem, ale pamiętam jaka byłam załamana bo pierwszy syn się nie obrócił i wyrok cc...A potem byłam zadowolona bo nawet bólu wielkiego nie było, no i nie musiałam się wysilać właściwie. Potem już każde cc.To możemy nawet tego samego dnia urodzić.Bo wstępnie lekarz nastawia się na poród sn, chociaż ja już panikuję bo córkę rodziłam 12h, a potem przez prawie 2 tyg. nie byłam w stanie chodzić, siedzieć i wstawać bo dostałam zapalenia po szyciu...