Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak najbardziej masz racjęTylko, że w przypadku nieregularnych cykli wiek ciąży określa pierwsze USG płodu. Przynajmniej lekarz tak mi mówił. Moja OM była 1 października, trwała 7 dni a do zapłodnienia doszło 20. Na pewno nie wcześniej, bo nie było jakchodzi mi o to że serduszka miało prawo jeszcze nie być...
Jutro powtarzam betę. Ale stres!
Mi wychodzi 21 lipca
Dziewczyny z drugiej połowy lipca, macie już wizyty umówione? Na kiedy?
Też go zamówię jak będziemy po wizycie i wszystko bedzie okTak segregator #jestem w ciąży
Mnie tez wychodzi 14 lipca! Za tydzien ide podgladac[emoji3]Ja dziś po badaniach wszystko idealnie serduszko bije termin na 14 lipca mega się cieszę pierwsza ciąża nasz wymarzony bąbelek już jest teraz tylko czekać
razem mamy wizte22.11
suuuuuperJa dziś po badaniach wszystko idealnie serduszko bije termin na 14 lipca mega się cieszę pierwsza ciąża nasz wymarzony bąbelek już jest teraz tylko czekać
Cześć i czołemJa biorę folian, witaminę D3 oraz jodid. Tak polecił mi mój endokrynolog i zaczęłam brać zestaw folian + witamina D3 jeszcze przed zajściem w ciąże. Jodid doszedł potem, ze względu na chorobę Hashimoto. Czytałam różne artykuły, że folian jest lepiej przyswajalny niż kwas foliowy. Lekarzem nie jestem, ale farmaceutka od razu mi to zaproponowała.
Co do terminu to z miesiączki wychodzi na 3 lipca![]()