Agi.aguullka
Fanka BB :)
U mnie zalecaja kwas foliowy z jodem. Ja musze na stale magnez wiec teraz biore komplet dla mamusiekTo idziemy równo
Dziewczyny bierzecie coś poza kwasem foliowym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie zalecaja kwas foliowy z jodem. Ja musze na stale magnez wiec teraz biore komplet dla mamusiekTo idziemy równo
Dziewczyny bierzecie coś poza kwasem foliowym?
Bardzo dobry pomysl!OnaZmijeczka
Czy jest możliwość, żebyś w pierwszym poście zrobiła listę dziewczyn?
Kolejność wg daty porodu. I tak np.
1. Nick/wiek/liczba dzieci/data porodu
2. ...
Coś podobnego jak tutaj...
Link do: Listopadowe mamy 2018
Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?
Nas jest sporo i wszystkie info się mieszają...![]()
Super wynik. GratulacjeJa już po mam wyniki ... W Sobotę było 264.90 Zobacz załącznik 916487
Tak pozmieniało sięgratuluje betywam tez sie cos pozmienialo w tej apce czy tylko mi... jakas dziwna jest
Ja bedac w Polsce zrobilam sikacza, bete i lekarz. W Niemczech nie tak latwo zrovic bete, wiec w ostatniej zrobilam sikacza, powtorzylam i lekarz. Teraz tezJa w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testowaćzobaczymy czy na lipcowki sie zalapie
![]()
Czekam tu na Ciebie. Ja właśnie robiłam betę dwa razy i teraz czekam na wizytę.Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle [emoji14] ale teraz tez wolalabym bete zrobic ale dwa razy nie wiecej.
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testowaćzobaczymy czy na lipcowki sie zalapie
![]()