Myslniczek
Fanka BB :)
My w czwartek i bedzie 20 + 2 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja mam ostatni tydzień 5![]()
Z tego co kojarzę, to chyba mamy dzień różnicy? Ja mam termin 7.07 a Ty 8.07, czy mylę? Bo mi sie nie chce do tabelki zaglądaćO rany, faktycznie[emoji55] dobrze, ze ogarniasz te tygodnie to i ja wiem w jakim tygodniu jestem [emoji23]
Z tego co kojarzę, to chyba mamy dzień różnicy? Ja mam termin 7.07 a Ty 8.07, czy mylę? Bo mi sie nie chce do tabelki zaglądać![]()
A ja cukrzycę, więc mogą rozwiązać szybciejTak, dokładnie. Tyle, ze będę miała cięcie prawdopodobnie 1 lipca co w sumie nie wpływa na wiek ciąży przecież, ale na psychikę tak![]()
A ja cukrzycę, więc mogą rozwiązać szybciejchciałabym 1lipca, bo mąż ma urodziny
Ewentualnie dzień wcześniej w moje
Zawsze mazz ten plus, że wiesz kiedy urodzisz. Nie czekasz na trzęsienie ziemi
![]()
Wiesz zanim się rozkręci to już możesz jechać jak cośW moim przypadku ma to dodatkowy plus. Gdyby nie cc to mogłabym zapomnieć ze będę rodzic z G. On ze swoją pracą trafiłby pewnie do szpitala juz po wszystkim a ja musiałabym się sama ogarnąć, sama dowieźć bo przecież o taxi to mogę tu zapomnieć, znaleźć miejsce do parkowania itd [emoji23] zobaczymy jak będzie przebiegać dalej ciąża, jak Ok to niech tną w 39 tygodniu, Ale jeśli coś będzie wskazywało na to, ze moze zacząć się wcześniej- ubłagam lekarza żeby cięli w 38. Nie moze dojść do akcji, bo ciśnienie w oczach mi je rozpieprzy. Szczególnie prawe oko mam zagrożone i jest z nim kiepsko.