Aguu
Fanka BB :)
dziewczynh dzisiaj zauwazylam ze zaokragla mi sie brzuszek bardzie w sumie podbrzusze. to takie ekscytujace wszystko dla mnie ze szok [emoji23][emoji23]
Heh mi też, ale to te ciazowe wzdęcia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczynh dzisiaj zauwazylam ze zaokragla mi sie brzuszek bardzie w sumie podbrzusze. to takie ekscytujace wszystko dla mnie ze szok [emoji23][emoji23]
Wczoraj miałam 178, jutro powtarzam [emoji6]Czyli bezobjawowa?![]()
Zazdroszczę wam braku mdłości i wymiotów. Mnie mdli cały czas a cycki tak bolą że nawet chodzić niewygodnie.
Teraz siedzę i sobie mocze nogi w ciepłej wodzie. Ja już mam dość pierwszego trymestru [emoji30][emoji30]
Zuzka super teraz to już tylko do przodu zaraz w ubrania się nie będziemy mieściły
Zazdroszczę powera naprawdę ja to nie do źycia albo muli albo głodna A najgorsze to zmęczenie i ciągła senność w ciągu dniaNie chce mi się nic A jutro wizyta i strasznie się stresuje.
Wogóle tą ciążę najbardziej przeżywam mimo że to trzecia to strasznie sobie do głowy dobijam czarne scenariusze. Masakra niby człowiek bardziej doświadczony a głupi jak nie wiem.
Miłej nocki