Aguu
Fanka BB :)
A co ma być?Orientujecie sie jak to jest z jedzeniem camembert albo np. makrelą z puszki w sosie pomidorowym? [emoji85]
W internecie sprzeczne informacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co ma być?Orientujecie sie jak to jest z jedzeniem camembert albo np. makrelą z puszki w sosie pomidorowym? [emoji85]
W internecie sprzeczne informacje.
Zajadałam się wczoraj camembertem bo miałam taaaaką ochotę.... [emoji53]
Camembert jest pasteryzowany, tak samo Turek, nie masz się czego obawiać. Zakazane są produkty odzwierzęce nie poddane obróbce termicznej. Po obrobce bakterie giną. Camembert jest bezpieczny.Zajadałam się wczoraj camembertem bo miałam taaaaką ochotę.... [emoji53]
Dokladnie. Plesniaki z pasteryzowanego mleka sa ok. A rybki jak najbardziej... Oprocz tych surowych.A co ma być?Pleśniowe w sklepach to raczej z pasteryzowanego mleka. Rybka też ok
Chyba, że chcesz tego kilo zjeść
![]()
Ojej, ale przecież to jeszcze nic pewnego. Może śmigaj do dr?No więc lipcówką nie będę. Właśnie zaczęłam plamić. powodzenia wszystkim lipcóweczkom.
Niech wasze ciąże będą nudne a porody szybkie :*
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] nie poddawaj sie! Tule mocno!No więc lipcówką nie będę. Właśnie zaczęłam plamić. powodzenia wszystkim lipcóweczkom.
Niech wasze ciąże będą nudne a porody szybkie :*