findmysky
Fanka BB :)
Krew [emoji6]A gdzie wy robicie te bety? Krew w laboratorium czy jakieś wynalazki są na rynku o których jeszcze nie wiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Krew [emoji6]A gdzie wy robicie te bety? Krew w laboratorium czy jakieś wynalazki są na rynku o których jeszcze nie wiem
A juz mialam cichą nadzieje ze jakies cudo elektroniczne wypuścili [emoji23][emoji6][emoji14]
Może lepiej nie bo pewnie większość co godzinę by sprawdzała
(Włącznie ze mną)

Aż sobie to wyobraziłam jak glukometr władasz pasek , nakłuwasz palec i ciach pokazuje ci wynik ;DNo a ty sadzisz że co mi za pierwsza myśl przez glowke przemknęła [emoji23][emoji23][emoji23]
Co godzinke testy. Wykresy w excelu itp haha
Jest pomysł na biznes heheNo o tym samym pomyslalam. No uwa ile to zeby takie na rynek wypuscili. Krocie ma samych paskach by zbili
No ja też ...ciekawe czy będzie widać cośjeszcze rowny tydzien do wizyty nie moge sie doczekac az zobacze to cudenko [emoji87][emoji87][emoji847][emoji847]
musi!!! jestem przekonana ze mi sie pokaze moja kruszynka [emoji7][emoji7]No ja też ...ciekawe czy będzie widać coś

[emoji7]Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partnermogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami![]()