Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super![]()
A, dziewczyny z umówionymi już wizytami, na który tc wypadają?
Ale piękny widok. Gratulacje!Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partnermogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami![]()
U mnie będzie wtedy 6+6Super![]()
![]()
[emoji2956][emoji7]Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partnermogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami![]()
u mnie 7+4 [emoji5]Super![]()
![]()
świetnie!!!!No my akurat tak mielismy wizytę że w 5t 3D ale się cieszę, bo mam potwierdzoną ciąże (tak to tylko przecież potwierdziły tylko testy zrobione 2 tygodnie temu) teraz spokojnie czekamy do 9t4d i wtedy wizyta i dokładne usg.
No i rodzinka już wie, wszyscy się cieszą[emoji3526][emoji3526][emoji3526]