Charlie93
Zaciekawiona BB
Gratulacje! Termin taki jak mój kiedy planujesz wizytę?
Mam wizytę na 22.11
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! Termin taki jak mój kiedy planujesz wizytę?
to juz mamy we 3 w ten sam dzien a nawet chuba we 4 [emoji848]Mam wizytę na 22.11
To ja jestem jeszcze trzy dni przed Tobą a wizytę mam umówiona na 3 grudniaZazdroszczę Wam tych szybkich wizyt i tym, które pierwsze usg mają już za sobą. U mnie dopiero 5+2 a myslę że pierwsze usg będę miała za jakieś 2 tyg. Trzymam kciuki za dobre wiadomości![]()
mnie naszczesnie nie boli brzuch ale reszte mam podobnie oprocz mdlosci [emoji23] spaaaac, film jedzenie i kanapa [emoji23] i bez kija nie podchodzDziewczyny ja niewiem dzisiaj cały dzień jest okropny ... Spać mi się chce , głowa boli , kręci mi się w głowie , cycki bolą , podbrzusze boli i jeszcze mam mdłości ... A już nie będę wspominać jak marudzę ... No normalnie wszystko i wszyscy mnie w&#_$-; ...
No kuźwa wczoraj mój sobie drinkowal na zabawie a ja dziś umieram ...mnie naszczesnie nie boli brzuch ale reszte mam podobnie oprocz mdlosci [emoji23] spaaaac, film jedzenie i kanapa [emoji23] i bez kija nie podchodz
Boze, siedze i rycze. Tak bardzo trzymam za Was kciuki!Hmm co tu moge powiedzieć o sobie, mam na imię Honorata 24 lata staraliśmy sie z mężem 2 lata az w koncu mama poszła na deal z Panem Bogiem i dała nam radosc w tym wielkim smutku po jej odejściu, niestety jest tak ze w 15.11 dowiedzieliśmy sie o ciazy a 16.11 mama odeszła, ale jest dobrze dała nam sile by sie nie załamywać![]()