Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi wyszedł 6 dni przed terminem ale to się rzadko zdarza. Lepiej poczekać do tego dnia kiedy ma przyjść @ albo dzień lub dwa wczesniej jeśli jesteś niecierpliwa. Test o czułości 10. Ja nie mam jakiejś ulubionej firmy. W sumie to pewniejsze byłoby badanie beta hcg. Zwłaszcza jak nie chcesz czekać do terminu.Dziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly
Dziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly
Jeśli wiesz kiedy była owulacja to 8-12 dni po mniej więcej jest zagnieżdżenie i zaczyna się produkować beta. Najczulsze testy maja 10j wiec tak 2-3 dni trzeba do tego czasu dodać. Jeśli masz długie fazy lutealne, to w dniu @ powinno wyjść. Jak krótkie, to i po może być fałszywie ujemnyDziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly

Ja swojemu tez mowilam ze co najmnie 6 dni po a nie 6 godzin po [emoji23][emoji23][emoji23]
.. pewne i tak bede robiła codziennie [emoji16]

Mi szybko wyszedł test mama vita strumieniowyDziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly
Tak, Rennie ratowało choć na chwilę, ale pod koniec to już nic nie pomagało. Ależ się cieszyłam, że się poród zaczął hehehAguu ja miałam zgagę prawie cały I i III trymestr w poprzedniej ciąży :/ Mdłości nie odnotowałam prawie, ale zgaga to była zmora, a Rennie moim przyjacielem.