malinalove93
Zaciekawiona BB
Dla mnie też normalnie. Ale dziś kochalam sie z narzeczonym i poszlam do toalety i wycierałam papierem taki bardzo malutki krew. Dlatego troche sie martwię.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ponoć to normalne w ciąży. Szyjka macicy się bardziej ukrwiona i może krwawic. Czasem są jeszcze jakieś polipy itpDla mnie też normalnie. Ale dziś kochalam sie z narzeczonym i poszlam do toalety i wycierałam papierem taki bardzo malutki krew. Dlatego troche sie martwię.
Nie jestem w ciąży. Dostalam okres. Test negatywny.Ponoć to normalne w ciąży. Szyjka macicy się bardziej ukrwiona i może krwawic. Czasem są jeszcze jakieś polipy itp
Trzymam kciuki za kolejne próby!@ przyszla i ja uciekam![]()
Witaj! Gratuluję i życzę córeczkiHej lipcóweczki
Witam się i ja z terminem na 5 lipiec, jest to moja trzecia ciąża i liczę na córeczkę bo mam już dwóch synów
Gratuluję wszystkim które już zobaczył dwie kreseczki i powodzenia dla testujących![]()
Hehehe ciekawe z tą tabelka. Mi się nie sprawdziło moja córka powinna być synem wg niej
No i teraz powinien być syn ale to nie możliwe jest bo u mnie w rodzinie chłopcy się nie rodzą mam same siostry i same kuzynkiłącznie 18 kuzynek +3 siostry te siostry też mają po 2 cork
Edit:
Siostry cioteczne oczywiscie

WoW!!
Nie potrzebujesz tabelek.![]()
Starszy syn skończył właśnie 11 lat a młodszy 6W jakim wieku masz synkow?
Netka znam ten kalendarz korzystałam z niego tym razem i mam nadzieje że się sprawdziTrafiłam na poniższą tabelkę mając już dwóch chłopaków (wg tabelki też chłopcy) Chcieliśmy dziewczynkę. Celowaliśmy w miesiące z tabelki i pojawiły się dwie.![]()