reklama

Lipcowe mamy 2019

22-23.10 owulacja, 29.10 plamienie implantacyjne, 31.10 test negatywny, 1.11 cień cienia :D Mąż mówi, że mi poprawi druga kreskę flamastrem, żebym lepiej widziała. 8-)
5.11 poprawię test, w dniu spodziewanego okresu.

Termin byłby na 19 lipca. Może tym razem się utrzyma. Laseczki też machnęliśmy w październiku. :)

reklama
22-23.10 owulacja, 29.10 plamienie implantacyjne, 31.10 test negatywny, 1.11 cień cienia :D Mąż mówi, że mi poprawi druga kreskę flamastrem, żebym lepiej widziała. 8-)

Termin byłby na 19 lipca. Może tym razem się utrzyma. Laseczki też machnęliśmy w październiku. :)
Trzymam kciuki za 5.11 żeby pojawiły sie 2 grube krechy ✊

Trzymam kciuki!

Jak się wszyscy czują ? Obudziłam się z mdłosciami i gorącymi obolałymi piersiami. Jakoś daje radę ale zaraz spędzę 2h w autobusie [emoji85] umrem jak boga kocham

To super informacja! Oby w poniedziałek były dwie grube krechy :)

Ja się ćwiczę w cnocie cierpliwości [emoji23]. W moim przypadku, dopiero w czwartek za tydzień jest sens pójść na betę z krwi. Ehh.... ;-)

Trzymam kciuki!

Jak się wszyscy czują ? Obudziłam się z mdłosciami i gorącymi obolałymi piersiami. Jakoś daje radę ale zaraz spędzę 2h w autobusie [emoji85] umrem jak boga kocham
Nie zazdroszczę ani mdłości a tym bardziej jazdy autobusem :eek:
Ja w dalszym ciągu mam bóle krzyża poza tym bóle głowy od tej zwariowanej pogody :oo: pozdrawiam!:-) :):-) :)

Dzięki dziewczyny za gratulacje mam nadzieje że spędzimy tu miło i spokojnie okres ciąży i szybko będziemy się cieszyć naszymi maluszkami :)

Starszy syn skończył właśnie 11 lat a młodszy 6

Netka znam ten kalendarz korzystałam z niego tym razem i mam nadzieje że się sprawdzi;) Jak będą dwie dziewczynki to też się nie pogniewam :) męża brat ma dwóch synów bliźniaków więc jest szansa.

Ja nie patrzyłam na to nigdy... Tzn do teraz. Wszystko pasuje. Mam syna i córkę. Jeśli sprawdzi się i tym razem, to rośnie mi w brzuszku chłopiec

Gratuluje bladziocha!!! Ja znowu mam powódź śluzu ciągnący, przezroczysty lekko bialy. Normalnie jak w owulacje.
Nie chce sie na siłę doszukiwać ciąży ale jakoś mam wrazenie ze to może byc to? Dzisiaj 9dpo.

Trzymam kciuki!

Polecam spanie w sportowym staniku. Dopóki nie idę się myć, nie odczuwam bólu piersi. A bolą koszmarnie. Prawie jak przy nawale po porodzie... Mdłości mi przeszły, za to wciąż jestem zmeczona. Moglabym spać 24 na dobę. Śmierdzi mi kawa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry