Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczyny, wygląda na to, ze i ja w lipcu przywitam kolejnego brzdąca. Na razie będę Was podgladac, a więcej napiszę po USG (wt/dr w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem dokładnie kiedy). Dużo zdrowia i spokoju dla Was.
Wszystkozajete, czy Ty nie bylas Mojewszystko?? Czy to mi sie cos myli?
.
No witam panią szanowną, zastanawiałam się czy zajrzysz tu [emoji8]
Nie, to Tobie się mój nick blednie utrwalił od początku
Margo25 możesz farbować
My nikomu nie mówimy póki co (poza moim trenerem, żeby mi krzywdy nie zrobił). Chciałabym do pierwszego usg dużego poczekać, albo chociaż do świąt, wtedy już powinnam mieć wyniki nifty.
Zuzka o której wizyta?
O to podobnie jak ja, na śniadanie śledzie, na kolację śledzie i ciągle mało, aż zapasy zrobiłam :-)Ale Wam zazdroszczę tego spania. Nie pamiętam kiedy spałam do 9
Powiem że dawno z takim smakiem nie zjadłam śledzi jak przed chwilą. I dalej mam ochotęzastanawiam się czy nie iść do sklepu po kolejne
![]()
Też właśnie muszę zrobić zapasy. A chwilę wcześniej zjadłam sernikO to podobnie jak ja, na śniadanie śledzie, na kolację śledzie i ciągle mało, aż zapasy zrobiłam :-)
U mnie wie tylko mąż :-) Czekamy na usg, a raczej planujemy na święta zrobić niespodziankę dziadkom :-)Cześć i czołemPodzielcie się proszę informacją, czy już przekazałyscie nowiny w miejscu pracy, rodzinie, przyjaciołom? Jeśli tak to takie były ich reakcje?
O sernik akurat mam w lodówce, ale na słodkie póki co brak ochoty...Też właśnie muszę zrobić zapasy. A chwilę wcześniej zjadłam sernikzaczynają się smaki. W pierwszej ciąży tak nie miałam.