slodkatrojeczka
Fanka BB :)
dzien dobry dziewczynyja dzisiaj kolejna slaba noc... budze sie po 3-4x i nie moge pozniej zasnac... w nocy tez pobolewa podbrzusze
tez nie przesypiacie spokojnie nocy?
Ja śpię jak zabita. Z tym, że dalej jestem śpiąca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzien dobry dziewczynyja dzisiaj kolejna slaba noc... budze sie po 3-4x i nie moge pozniej zasnac... w nocy tez pobolewa podbrzusze
Ja miałam kilka taking nocy na początku że ciągle się obudziłam i na siku i z bólami. Przeszło po 3-4 dnichdzien dobry dziewczynyja dzisiaj kolejna slaba noc... budze sie po 3-4x i nie moge pozniej zasnac... w nocy tez pobolewa podbrzusze
To mamy podobne doświadczenia.
U nas był 33 tc 6 d. I trzy miesiące leżenia plackiem, większość w szpitalu (zaliczylyśmy Wielkanoc), ale warto było...
Wyszłam w sobotę, w niedzielę Komunia syna.Dziewczynki zostały jeszcze dwa tygodnie.
Ogólnie wszystkie ciąże ciężko znosiłam. Najlepsze to mdłości przez 2/2,5 miesiąca 24 h na dobę.
A chłopcy, ile ważyli?
Nasze bestie mialy: 2310 i 2390
Też powinnam mieć dzisiaj wyniki.ja bede miala wyniki jeszcze dzisiaj wiec dam znacza twoje tez trzymam kciuki
![]()
@ladyk24na7 naturalnie urodziłaś bliźniaki ? O kurcze szokczęsto jest tak że jedno jest glowkowo a drugie już leży jak chce z tego co słyszałam to wogole rzadkość żeby obydwa glowkowo leżały
Kilka dni temu byłam po fotelik dla córki i oczywiście musiałam sobie pojeździć bliźniaczymi wózkami hehehetak z ciekawości. Kurcze jakie to ciężkie i wielkie jakoś sobie nie wyobrażam spaceru, i np wchodzenia do naszego Lidla bo alejki takie wąskie.
To był wózek jakiś city coś tam
A drugi byl cięższy ale nie pamiętam nazwy tam siedziska były akurat w rządku a nie obok siebie
Ciekawe czy na tym wątku trafia się bliźniaki
Na moim wcześniejszym jak byłam na FB to nie było żadnych

Trzymam kciuki!Witajcie dziewczyny!!! Ale się rozpisalyscie Ja właśnie jestem po badaniu jutro koło południa będę mieć wyniki ... Stresa mam nie powiem.. .
![]()
DziękujęTrzymam kciuki!