Janka86
Fanka BB :)
Ja to samoja co 20 min wchodze na strone i sprawdzam wyniki hahah ale jeszcze nie ma![]()
Pomimo tego, ze czuje tego nicponia... bo mam ochote zabluzgac co chwile ekran w robocie
Nie jest to najproduktywniejszy dzien mojego zycia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to samoja co 20 min wchodze na strone i sprawdzam wyniki hahah ale jeszcze nie ma![]()
czekanie jest okropneJa to samoSiedze jak na szpilkach!
Pomimo tego, ze czuje tego nicponia... bo mam ochote zabluzgac co chwile ekran w robocie
Ja to samoSiedze jak na szpilkach!
Kurcze, co za emocjewlasnie zarejestrowali moja probke mam nadzieje ze za pare minut bedzie wynik![]()
Ty chociaż możesz zobaczyć w necie ha dopiero jutro będę widziećnadal nie maaaaaa!!!!! dlaczego sie tak znecaja nade mna !!!!! ![]()

powiem ci ze nie wiem co lepsze bo ty wiesz ze jutro i juz. pojedziesz sprawdzisz a mi powiedzieli ze bedzie dzisiaj i zerka co chwile na ten portal z wynikami i sie denerwuje hahahaTy chociaż możesz zobaczyć w necie ha dopiero jutro będę widzieć![]()

ja w obu poprzednich ciążach też należałam do takiego forum i miło wspominam ten czas