reklama

Lipcowe mamy 2019

Hej, mogę Cię jeszcze raz pomeczyc? Przede wszystkim gratuluję wyniku i zazdroszczę pozytywnego zakończenia sprawy :) Ja mam zakaźnego dopiero w piątek.
Miałaś nieznaczny wzrost igm I igg negatywny, jakie Ci wyszły badania w poradni że uznali że choroba przebyta ? Igg dodatnie I igm ujemne?
Miałam dokładnie IgM ujemne, IgG dodatnie, awidność 0,283 czyli średnia
Lekarz powiedział że przebylam przed ciąża Toxo co nie wymaga dalszego leczenia dla pewności kazał powtórzyć wyniki za 2 tyg

reklama
Co do spania to u mnie raczej dobrze to wygląda ale dla wygody już zastanawiam się nad zakupem poduszki do karmienia żeby wykorzystać do spania na boku.

Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj padam na twarz. Od 9 do 17 w pracy. Plecy mnie bolą, oczy odmawiają posłuszeństwa, zaraz usnę.. cały dzień na siedząco przed komputerem. Nie wiem czy to przez to lenistwo świąteczno-noworoczne dzisiaj taka zmęczona jestem.
Marzę o łóżku :)
A wy pracujecie jeszcze ?
Ja pracuję cały czas.

Hej, mogę Cię jeszcze raz pomeczyc? Przede wszystkim gratuluję wyniku i zazdroszczę pozytywnego zakończenia sprawy :) Ja mam zakaźnego dopiero w piątek.
Miałaś nieznaczny wzrost igm I igg negatywny, jakie Ci wyszły badania w poradni że uznali że choroba przebyta ? Igg dodatnie I igm ujemne?
Ja też chętnie się dowiem. Bo wizytę u gin mam dopiero w pon i wtedy mi to bd tłumaczyl

Ja tez pracuje ale mniej niż przed ciąża i żadnych wieczorów i weekendów.

Biorę taki suplement z kwasem i witamina D.

U mnie dziś 10+3 i juz zmęczenie mi ustępuje tylko strasznie mnie dyski w plecach bolą, a miałam z tym problem całe życie wiec staram się chociaż na godzinne spacerki chodzić 4 razy w tygodniu bo jakoś na siłownie boje się teraz chodzić żeby nie zrobić dzidzi krzywdy a basen mamy tak zimny w naszej miejscowości ze bym umarła z zimna [emoji20]

Co do mojego USG w UK to dalej nie dostałam listu , wiec dziś zadzwoniłam i maja zobaczyć czemu jeszcze nic nie dostałam

My już wróciliśmy od mamy, ja wczoraj jeszcze leżałam ledwo ciepła ale dziś już jest lepiej. Pewnie też dlatego że zostałam z małą sama (teściów nie liczę, bo chyba jakbym pelzla na dół to może by mi pomogli) i energię musiałam zebrać w sobie.

Dziewczyny tak mi się marza takie zielone długie okragle żelki jabkowe że nawet sb nie wyobrażacie. Problem tylko taki ze po słodkim jeszcze bardziej mi niedobrze i sb nie kupię. Normalnie o niczym innym nie myślę. A przez tą grypę zoladkowa to jestem tylko na wodzie i jednej kromce od kilku dni.

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj padam na twarz. Od 9 do 17 w pracy. Plecy mnie bolą, oczy odmawiają posłuszeństwa, zaraz usnę.. cały dzień na siedząco przed komputerem. Nie wiem czy to przez to lenistwo świąteczno-noworoczne dzisiaj taka zmęczona jestem.
Marzę o łóżku :)
A wy pracujecie jeszcze ?
Ja pracuje. Co prawda zwolniłam się z drugiej pracy weekendowej w zeszły weekend ale w tygodniu dalej.

Byłam na badanie raptem godzinę. Jezusku tak jak wcześniej i dwie godziny plywalan to tak teraz po dwóch długościach miałem odlot

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry