Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Amino da ci 100%pewnosc a nifty na 99%. Jeśli nifty ci wyjdzie wysokie to i tak będą robić aminoW piątek mam genetyka i zobaczę co powie, bo sama nie wiem co wybrać te nifty czy amino. Co będzie pewniejsze ? Trochę poczytałam na ten temat i mam mętlik w głowie![]()
Jade do Ciebie na krzywa [emoji16]
Co do kp, ja marzylam zeby wyjsc na zakupy a moje dziecko odmawialo i smoczka i butelki. Ile kasy wydalam na to, az szkoda liczyc. Moja corka przeszla z cyca od razu na picie przez rurke i jedzenie luzka. Pominelismy kubeczki nie kapki z tego samego powodu co butelki. MM odmawiala, tez kilka rodzajow kupywalam. Nie i juz! Tak wiec karmilam cycem i bylam uwiazana [emoji6] Odstawilam jak miala ok roku, po powrocie do pracy potrafila cala noc wisiec na mnie. Odstawienie poszlo bez placzu, po prostu to zaakceptowala.
Coś musi być z tymi chłopakami faktycznie. Mój to samo.Jest nas więcej. Moi chłopcy też bezsmoczkowi i bezbutelkowi, tylko cyc i cyc, chłopaki chyba tak mająłaziłam wszedzie z nimi, nie było wyjścia. Nawet pod ziemią w kopalni w Bochni karmiłam- na stojąco w jednym z korytarzy, bo się tak darł,że nie chciałam przeszkadzać całej wycieczce [emoji23]