natka_z
Fanka BB :)
Dokładnie. Dlatego zaznaczyłam wiek, bo jak widać na przykładzie twojego wyniku już samo ryzyko podstawowe jest wyższe. A co masz wpisane w uwagach tego testu?Bardzo dobry wynik też bym taki chciała ale to jednak 9 lat różnicy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie. Dlatego zaznaczyłam wiek, bo jak widać na przykładzie twojego wyniku już samo ryzyko podstawowe jest wyższe. A co masz wpisane w uwagach tego testu?Bardzo dobry wynik też bym taki chciała ale to jednak 9 lat różnicy![]()
Nie mogę za bardzo bo na uczelnie muszę jeździć na wizyty do szpitala też [emoji24]Musisz ograniczyć te jazdy autobusem.
Będzie dobrze, zobaczysz [emoji4]
Dziewczyny, a to stawianie się macicy to
Coś złego? Bo ja tez tak miewam, trwa to do kilku minut ale nie boli.
Lekarz skierował mnie na aminopunkcje bo powiedział że taki ma obowiązek przy tym wyniku,ale powiedział że gdyby chodziło o jego żonę to by tego badania nie robił tylko ewentualnie te Nifty.Dokładnie. Dlatego zaznaczyłam wiek, bo jak widać na przykładzie twojego wyniku już samo ryzyko podstawowe jest wyższe. A co masz wpisane w uwagach tego testu?
Ty to nie masz się co martwićZobacz załącznik 931280
Trochę się machnęłam w liczbach, na zdjęciu podgląd. To był 11+4, crl 48 mm, nt 1,1
Ale Ci się kąsacz trafił!! 3 ms? Uhhh.. u mnie pierwszy tydzień/dwa było boleśnie, bo nie miał jeszcze wprawy i dziabał, pomogło wietrzenie i maść z lanoliną.
Co do krzywej to w aptece można kupić glukozę cytrynową i ona jest całkiem znośna![]()
No to chyba jest odpowiedź na Twoje pytanie. Jeśli masz takie możliwości to wybrałabym ten test. Bądźmy dobrej myśli.Lekarz skierował mnie na aminopunkcje bo powiedział że taki ma obowiązek przy tym wyniku,ale powiedział że gdyby chodziło o jego żonę to by tego badania nie robił tylko ewentualnie te Nifty.
Tez bym siegnela najpierw po nifty, harmony, panorame czy co tam teraz jest na topie.Lekarz skierował mnie na aminopunkcje bo powiedział że taki ma obowiązek przy tym wyniku,ale powiedział że gdyby chodziło o jego żonę to by tego badania nie robił tylko ewentualnie te Nifty.
Ty to nie masz się co martwićSuper wyniki!
Jade do Ciebie na krzywa [emoji16]Nie żebym narzekała ale 16 stron do nadrobienia a ja tylko w pracy byłam
Ennis cieszę się, że wszystko dobrze. Dbaj o siebie i maluszka.
Co do hartowani sutków aktualnie się nie zaleca. Ja niedawno dopiero skończyłam karmić wiec są zahartowane[emoji23] Zreszta nastawiam się, że będzie jak przy pierwszym dziecku czyli trzy miesiące poranionych sutków i bólu. Uprzedzę komentarze: dwa razy byłam u certyfikowanego doradcy laktacyjnego, do tego położna i jeszcze konsultacja położnej w szpitalu nikt nie był mi w stanie pomoc. Dostawialam poprawnie, smarowałam mlekiem i wszystkim innym co na rynku dostępne, niestety bez efektu.
Gratuluje dzisiejszych udanych wizyt. Ja wizytuje za tydzień.
U mnie mdłości już w zasadzie ustąpiły. Zostało jeszcze zmęczenie No i pojawił się ucisk na nerw kulszowy o momentami nie mogę się ruszyć. Muszę iść do jakiegoś fizjoterapeuty inaczej niedługo nie będę się w stanie zwlec z łóżka.
W Niemczech do przesiewowej krzywej cukrowe j w ciąży nie trzeba być na czczo a do wypicia jest trochę słodszy niż normalnie ale znośny sok porzeczkowy, przynajmniej u mnie smak był porzeczkowy. Pamietam, że się w pierwszej ciąży nastawiałam na jakieś obrzydlistwo a to było całkiem całkiem.