trawuzs
Zaangażowana w BB
Wszystko dobrze?
tak wszystko dobrze z dzidziusiem ale lekarka nawet nie powiedziała ile dzidziuś urósł. Dzwonię na 3D się umówicWszystko dobrze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko dobrze?
tak wszystko dobrze z dzidziusiem ale lekarka nawet nie powiedziała ile dzidziuś urósł. Dzwonię na 3D się umówicWszystko dobrze?
O kurcze, szkoda. Mogłaś zapytać ale spokojnie, pewnie wszystko jest idealnie dlatego nic nie mówiłatak wszystko dobrze z dzidziusiem ale lekarka nawet nie powiedziała ile dzidziuś urósł. Dzwonię na 3D się umówic
A to można pasztet w ciąży? Zawsze mi lekarz mówił że nie można [emoji85]Ja obudziłam się pół godziny temu, coś ostatnio śpię jak zabita. U mnie na śniadanie kanapeczki z pasztetem i ogórkiem konserwowym.
Muszę dokończyć dziś drugą sukienkę. Przyszła mi dresówka na strój strażaka Sama, uszyje chyba młodemu na bal przebierańców.
Muszę też pojechać do ośrodka doskonalenia techniki jazdy i kupić mężowi prezent, bo w sobotę ma imieniny, a 20stego urodziny. Ale to już chyba jutro, nie chce mi sie, bo to drugi koniec miasta, a warunki do jazdy są jakie są..
Nie no w sumie masz rację [emoji23] ja się zawsze jak na pasztet patrzyłam to wydawał mi się surowy... Pochodziłam do niego jak do tataru z jakiegoś powodu [emoji85]No bez jaj [emoji23] ile tam może byc tej wątróbki w środku? Nie jem go codziennie i w sumie pierwszy raz w tej ciąży. Jakbyście codziennie jadły kilogram wątróbki, to rozumiem, że mogłoby zaszkodzić,ale pasztet od czasu do czasu jest ok.