Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pisalam o kocie ostatnio, a dzien pozniej moj przyszedl z informacja ze ktos tam ma koty ktore mniej uczulaja i chce dac mu jednego. No i maja isc z Julka na wizyte, sa tam 4 koty egipskie jak dobrze zapamietalam i zobacza jaka bedzie reakcja. Szczerze mala sie napalila a ja krece nosem na ponowna siersc w domu.
To czy kot lgnie do człowieka bardziej zależy od charakteru niż rasy. Moje są mieszance a przytulasne że szok.Ja uwielbiam sphinxy, ale cena powala. One mają super charaktery, są takie „psie”. Lgną do człowieka. Tylko sporo uwagi trzeba pielęgnacji poświecić - pamiętać żeby smarować tego łyska i nawilżać, latem koniecznie filtry, jak jest chłodniej to ubranie. A tych mau na żywo nie miałam okazji widzieć nigdy.
Ja uwielbiam sphinxy, ale cena powala. One mają super charaktery, są takie „psie”. Lgną do człowieka. Tylko sporo uwagi trzeba pielęgnacji poświecić - pamiętać żeby smarować tego łyska i nawilżać, latem koniecznie filtry, jak jest chłodniej to ubranie. A tych mau na żywo nie miałam okazji widzieć nigdy.
Hej. No to skończyłam smażyć paczki. Dwa już zjadłam [emoji1]
.
U nas ten problem ze nawet swinka morska uczulala, tzn byl wieczny kaszel. Nie zyla za dlugo, ale byli przyjaciolmi najlepszymi.Co do tematu kotów, to moja kuzynka ma neva masquerade i te koty maja włosy także nie uczulają. Do tego zachowują się jak pieski i sa piękne. [emoji1]
I wiem, ze jest jeszcze kilka ras nieuczulających. ]
Nie, po porodzie używałam malego rogala do karmienia. Ja miałam C z kulkami takimi plastikowymi, potem ją dopchalam kulką silikonową, bo się zbiła. Teraz będę szyć tylko z kulką. Wazne dla mnie było też,żeby dało się uprać poszewkę.
Otulacz? Co masz na myśli? Bo widziałam już różne opcję typu woombie (chyba tak to się nazywa?) Po zwykle duże tetry,czy bambusowe. Ja preferuję duże takie min 80*80cm i sama spowijam dziecko. Z rozkow nie korzystalam wcale. Coś juz o tym było na wątku wyprawkowym