Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
So 5.5 przed jedzeniem i do 7.8 godzinę po jedzeniu.Ennis przypomnij mi normy do mierzenia cukru please. Sprawdzalam 2h po kolacji i mam 7,4. Wiem ze za 2 tyg mam miec wyniki, ale nie daje mi spokoju i postanowilam sie sama posprawdzac.
Dobra dzieki, co prawda objadlam sie naczosow z serem i nie dziwi mnie ze 2 godziny po mam taki cukier. Ty sprawdzasz godzine po? Mi sie wydaje ze mialam sprawdzac 2 po, ale moze mi sie myli. Sprawdze jutro jeszcze 3 razy a potem wyluzuje do odebrania wynikow [emoji6]So 5.5 przed jedzeniem i do 7.8 godzinę po jedzeniu.
Ja w pierwszym tyg na samej metforminie miałam 11 godzinę po jedzeniu [emoji85]
@wszystkozajete ale z samej poduchy ciążowej byłaś zadowolona?
Polecam bardzo. Mi w nich było bardzo wygodnie. Teraz jeszcze zapinam się w zwykle spodnie ale czasem już wolę założyć te ciążowe bo lepiej w nich się czujęDziewczyny chodziłyście w dżinsach z materiałem na brzuch warto je kupić?Wygodnie w tym będzie?
Niedziela, sklepy pozamykane a po głowie bajaderki teraz chodzą. No ładnie. Muszę więc coś upiec bo do jutra nie wytrzymam. Daj znać czy kulki dobre wyszłyOns tak, w każdej ciąży, teraz też takie mam. Te bez pasa- z takim krótkim, mi się zsuwały zawsze, więc wolę te z panelem na brzuch.
Wszystkozajęte trzymajcie się, jakas jelitowka krąży cały czas.. oby Franula nie złapał.
Wstawiłam tego cholernego murzynka do piekarnika, spróbuję go podsuszyć to może bajaderki zrobię..