plastulinka
Fanka BB :)
Nie mogę pojąć jak można odebrać komuś życie. I to jeszcze w takim dniu... Bardzo smutna wiadomość.
Prezydent Gdańska zmarł [emoji22][emoji22]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prezydent Gdańska zmarł [emoji22][emoji22]
Ponoć zemsta za jakiś tam wyrok. A co on miał z tym wspólnego? Bardzo przykre, szkoda facetaNie mogę pojąć jak można odebrać komuś życie. I to jeszcze w takim dniu... Bardzo smutna wiadomość.
I to najwiekszy dramat [emoji17] dopieli swojego.A Owsiak zrezygnował z funkcji prezesa WOŚP...
Powiem wam szczerze że w dniu finału mówiłam do mojego M że Owsiak jakoś tak przygasał że to nie ten sam gość gdzie ta jego energia, mój M co roku jeździ na Woodstock na miasteczko motocyklowe ja w zeszłym roku dałam się namówić i podziwiam tych ludzi za organizację tego wszystkiego i Woodstocku i orkiestry gdy ciągle pod nogi rzucają ci kłody ale to takie typowe polaczkowe zgnoić kogoś komu się chce coś robić ahhh straszne mam emocje po tym zdarzeniuI to najwiekszy dramat [emoji17] dopieli swojego.
No nie wiem dla mnie większym dramatem jest śmierć faceta który nic nikomu nie zawinił.I to najwiekszy dramat [emoji17] dopieli swojego.
Nie no smierc jest tez dramatem, zle sie wyrazilam. Ale po tylu latach wylewania pomyji na Owsiaka, oskarzyc go o smierc czlowieka gdzie sam ratowal zycia. Przykre i smutne.No nie wiem dla mnie większym dramatem jest śmierć faceta który nic nikomu nie zawinił.
Ale mimo wszystko WOŚP się rozpada. A co roku daje na WOŚP.
Fakt jest taki, że większość (jeśli nie wszystkie) szpitale w Polsce mają ogromne zadłużenia. Gdyby nie taki Owsiak, nie byłoby sprzętu dla wcześniaków, seniorów... Nie byłoby nawet przesiewowego badania słuchu po narodzinach dziecka. Niechby brał nawet 50% tego co uzbiera do kieszeni (co jest oczywiście bzdurą) to i tak kto inny dał tyle polskim szpitalom? Nagonka na WOŚP trwa od lat. Taki Rydzyk dostaje kupę kasy od panstwa i co z nią robi dobrego? Zginął niewinny człowiek. Nie jest ważne jakie miał poglądy polityczne. Nikt nie miał prawa odbierać mu życia. I nikt nie ma prawa winić za to Owsiaka.
Nawet nie wiedziałam że go oskarżają o smier Adamowicza. To już jest chore, on nie miał z tym nic wspólnego.... Świat zachodzi na psuNie no smierc jest tez dramatem, zle sie wyrazilam. Ale po tylu latach wylewania pomyji na Owsiaka, oskarzyc go o smierc czlowieka gdzie sam ratowal zycia. Przykre i smutne.