reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Witam czy można się przysiąść? W pt zrobiłam yesty i bladzioch ale beta wyszła ... Więc czekam teraz na wizytę ...Stres jest wielki gdyż mam 8 miesięczna kruszynka . Pozdrawiam

Załączniki

• IMG_20181111_144754.png
    IMG_20181111_144754.png
    17,1 KB · Wyświetleń: 123
  • IMG_20181111_145158.jpg
    IMG_20181111_145158.jpg
    427,6 KB · Wyświetleń: 123
Witam wieczorkiem.

U nas spokojny weekend, ale chociaż i wczoraj wieczorem i dzisiaj przed obiadkiem zaliczylismy długi spacerek i tego było mi trzeba :tak:

Ale nas tu wychodzi, jak grzybów po deszczu hihi. Witam wszystkie nowe kobietki.

Powiem Wam, że mi niedobrze :baffled:

Super dziewczyny! Jak się czujecie?
My się mega cieszymy z mężem, ale co chwilę łapie mnie stres, bo ani żadnego doświadczenia z dziećmi, ani nie ma od kogo podlapać informacji. W mojej najbliższej rodzinie najmłodsze dziecko ma 18 lat :D
Ja mam dokładnie tak samo :biggrin2:;)

Od wczoraj czuje jak piersi zaczynają rosnąć więc to jak na razie jedyne objawy :wink::wink:

Ja jestem ciekawa jak będę znosić ciążę. Mam nadzieję, że dobrze. Chociaż mam nadzieję, że kropek da czasami znać o sobie, bo brak objawow też pewnie wywoła u mnie stres. [emoji44] tak źle i tak niedobrze. [emoji23]

No właśnie też zauważyłam że bardzo dużo z nas ma już dzieci i to właśnie 3 a nawet i więcej. Na moim wcześniejszym forum to właśnie większość to były pierwsze ciąże
@netka. Między moja mama a jej najmłodsza siostra jest 14 lat różnicy teraz mają ok kontakt. Ale jak była młodsza to nie chciała z tą małą na spacer chodzić bo mówiła że ludzie myślą że to jej dziecko :D

Nasz się zapowiedział, że się wyprowadzimy z domu, jak będzie więcej niż jedno. Ba. Nawet jedno to dla niego problem. :wink:
Wcale się mu nie dziwię, że nie jest za nowym członkiem rodziny.
Koleżance w szkole średniej urodził się brat, jak miała 16 lat i strasznie się tego wstydziła. Niepotrzebnie, bo nikt nic nie mówił. Taki wiek.

Fakt. Wcześniej na forach nie spotkałam się z tym, aby mam więcej niż dwójki pociech było aż tyle. Ale to bardzo dobrze. :D

No i dobrze, że są mamy, które czekają na to pierwsze dzieciątko. :) Fajnie byłoby to przeżywać znowu po raz pierwszy. 8-)
Teraz byłabym mądrzejsza i się mniej przejmowała ze wszystkim. :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry