reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

Co do świąt to ja jeszcze nie wiem, bo mąż nie zna grafiku. A pracuje w takiej instytucji która nie ma wolnego w dni wolne. Jak będzie miał wolne to Wigilia w domu, jak nie to ja z dzieciakami do teściów. W kolejne dni jezdzimy do teściów i moich rodziców ale wszystko co jak kiedy to kwestia jak mąż pracuje :) okna muszę umyć, bo skończyli roboty drogowe i mam pełno piachu na nich... Ale potrzebuje więcej sił. Dzisiaj już trochę lepiej, nie miałam wielkich mdłości ale i jadłam skromnie.

reklama
Dzień dobry:) A ja co do Świąt podjęłam wczoraj decyzję. Miałam zaprosić cała rodzine męża do nas, ale nie będę robić nic! Pójdziemy do mojej szwagierki a w domu mogę upiec piernik i zrobić komunistkę na 25. Spacery, filmy, gry planszowe i spotkania z rodzina i przyjaciółmi. Moje pierwsze takie Święta, mam nadzieję, że dam radę;) Dobrego dnia wszystkim mamom i minimaluszkom:)

Dzień dobry z rana :biggrin2:

Dzieciaki już w szkole ja wcìągam śniadanko i biorę się za pracę, dzisiaj w planie porządki w szafkach kuchennych ciekawe czy mi się uda ;-) ;)

A wy mamusie co dzisiaj robicie ? Jakieś wizyty dzisiaj w planie ? Jeżeli tak to trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :yes:

Miłego dnia i weekendu życzę :happy2:

Ja właśnie odstawiłam dzieci do przedszkoli, teraz zakupy, potem z grubsza ogarnąć mieszkanie, po dzieci itd. Dzień jak co dzień. Dobrze, że weekend za pasem. Zawsze mąż mnie trochę odciąży ;-).
Udanego piątku! :-)

U mnie znowu ciężka noc. Mało spałam bo córka gorączkuje dalej. Dziś też się lepiej nie zapowiada więc z domu się nie ruszę. Byle do powrotu męża i weekendu :)

Dzień dobry [emoji847] ja wyspana , bez mdłości póki co , czuje że mam napływ energii i chyba ogarnę salon i ubiorę choinkę ... Może trochę za wcześnie ale później mogę nie mieć takiej energii . No i z młodą na zakupy pójdziemy bo pustki się w szafkach robią [emoji33][emoji32] No i w nocy przyjeżdża szwagierka na weekend , ciesze się bardzo że przyjdzie mam pewny spokojny weekend , Anka ją uwielbia więc ja trochę odpocznę [emoji1][emoji4]

reklama
Do góry