@Betty93 jeśli chodzi o siku to ja tak mam w nocy i nad ranem. Wtedy Mały jest mocno rozciągnięty i uciska mi pęcherz. Jak chce siku to na początku nie mogę i trochę boli, ale jak chwile przed się poruszam i Łobuz zmieni pozycję to jest ok. Żadnej infekcji nie mam, lekarz mówi, że taki mój urok i widocznie Małemu najwygodniej tak leżeć
reklama
HaTo
Fanka BB :)
Iwonka gratulacje! Śliczna córka
I szybka akcja
dużo zdrowia dla Ciebie i małej.
Ja odrabiam zaległości na forum po weekendowym wyjeździe. Odpoczywałam u koleżanki w górach. U mnie jeszcze miesiąc turlania się ale jest w miarę ok. Mam jeszcze dużo do zrobienia wiec dobrze, ze maluch się nigdzie nie spieszy.
Dobrego tygodnia dziewczyny!
Ja odrabiam zaległości na forum po weekendowym wyjeździe. Odpoczywałam u koleżanki w górach. U mnie jeszcze miesiąc turlania się ale jest w miarę ok. Mam jeszcze dużo do zrobienia wiec dobrze, ze maluch się nigdzie nie spieszy.
Dobrego tygodnia dziewczyny!
Iwonka ale sie cieszę, gratuluje Ci.Pamietam jak mialas przedwczedne skurcze , a juz malutka donoszona i tulisz ja w ramionachHej o 17 odeszły wody a o 22,05 na świecie pojawiła się Lilianka z wagą 3170 i 54 cm długości. Poród siłami natury z rozcięciem krocza bo główka nie chciała przejść przez spojenie łonowe. Było ciężko ale warto, mąż dzielnie trzymał mnie za rękę i przeciął pępowinę. Termin miałam na 11 lipca.
Okiennica
Fajna malutka, nasze forumowe dzieciaczki wszystkie takie słodziakiLilianka
reklama
Miyoshi
Gratulacje Iwona.
Ja mam niby oficjalny termin na 3 sierpnia, ale wiadomo przygotowuję się na ewentualne wcześniejsze rozwiązanie. Tyle dobrze, że mam już praktycznie wszystko skompletowane.
Co do sikania - cóż, poza tym, że w nocy wstaję ze dwa razy i częściej chodzę do toalety, to jakoś nie mam problemów.
Też bym już chciała, żeby nasza Nelka była z nami. Niby ciążę znoszę naprawdę dobrze, nawet te upały mi nie przeszkadzają, ale moja mobilność przez brzuch jest jednak mocno ograniczona.
I trochę się w ciuchy nie mieszczę, bo nie kupowałam żadnych ciążowych, a na legginsy to jednak za ciepło. A szkoda mi kasy wydawać na ostatni miesiąc. 
Ja mam niby oficjalny termin na 3 sierpnia, ale wiadomo przygotowuję się na ewentualne wcześniejsze rozwiązanie. Tyle dobrze, że mam już praktycznie wszystko skompletowane.
Co do sikania - cóż, poza tym, że w nocy wstaję ze dwa razy i częściej chodzę do toalety, to jakoś nie mam problemów.
Też bym już chciała, żeby nasza Nelka była z nami. Niby ciążę znoszę naprawdę dobrze, nawet te upały mi nie przeszkadzają, ale moja mobilność przez brzuch jest jednak mocno ograniczona.