Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja dziewczyny powiem tak jak dostałam opierdziel od ordynatora na temat majtek lezy się z gołym tyłkiem pod kołderką to powiedzialalm że nigdy ich nie kupię
I się cieszę że go posluchalalm wszystko ładnie się zagoiło
Ja też kupiłam ale ma mi przyjść jutro bo zamawiałam przez internet. Daj znać jak Ci smakuje. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomócKupiłam tą herbate z liści malin była dopiero w 5 aptece..... nie oczekuję cudów no ale tonący brzytwy się chwyta....
W smaku tragedii nie ma taka ni jaka.. mozna by wkropic trochę cytrynki to lepsza będzie w smaku. Piłam z zamkniętymi oczamiJa też kupiłam ale ma mi przyjść jutro bo zamawiałam przez internet. Daj znać jak Ci smakuje. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc![]()
Ja najwyżej będę miodu dolewać jak mi nie podejdzie. To chyba nie zepsuje właściwości, nie?W smaku tragedii nie ma taka ni jaka.. mozna by wkropic trochę cytrynki to lepsza będzie w smaku. Piłam z zamkniętymi oczami![]()
Gratulacje! Cudowny jestCześć Dziewczynki
Urodziłam naszego Syneczka Mirka wczoraj, 6 lipca o godzinie 16-00.
Poród miałam siłami natury, korzystałam z gazu rozweselającego, prysznica, piłki, afirmacji.
Trochę niestety przygód za nami, a mianowicie spędziłam - uwaga - 5,5 godzin na izbie przyjęć (a mąż czekał pod drzwiami IP z torbą)! Efekt izby przyjęć oczywiście zadziałał na moje skurcze negatywnie, wyciszył je. I kiedy już miałam swoje rozwarcie 7 cm, ale skurcze były nie bardzo regularne i Dzidziuś był bez wód płodowych już od 18 godzin, musiałam się zgodzić na podanie oksytocyny po 7 cm...
Przez to postęp porodu był mega dynamiczny, od rozwarcia 8 cm do urodzenia synka minęło mniej niż 2 godziny (juz nie mówię jakie to jest odczuwalne). Ale to już za nami
Mirek waży 3480, mierzy 55 cm
Załączam zdjęcia![]()
![]()
Ściskam![]()
Jest dobrze! Glowa spokojniejsza.Normalnie jest mi głupio przy was bo wszystkie chcecie już rodzic przed terminem a ja nie chce wogolerzeczy dla małej dopiero po części wyprane czesc się suszy torba nie spakowana, a jutro zaczynam 38 tc
Nie to ze nie chce dzidzi ale przeraża mnie sam szpital a co dopiero porodjutro jadę na pierwsze ktg