• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Pierwsza wizyta za mną. Niestety wiele nie zobaczyłam, bo okazało się jeszcze za wcześnie (5+2).
Na pewno wszystko jest na właściwym miejscu i o właściwych wymiarach [emoji14] i to musi mi wystarczyć do następnej wizyty za 3 tygodnie. Wtedy też będzie założona karta ciąży.
Był już pęcherzyk?[emoji4]

@Kazumi super :)
Ja w pierwszej ciazy tez poszlam mniej wiecej w 5tc (wedlug om powinien byc juz 7) ale owulacja mi sie przesunela o dwa tygodnie az! I ile ja sie strachu najadlam jak serduszka nie bylo i pecherzyk powinien byc duzo wiekszy, takze no :) teraz czekam do mojej wizyty za miesiac :p

Moj M tez ma ciagle ochote, widze ze jest "zasmucony" ze Nasze starania potrwaly tylko miesiac :p

Dziewczyny a jaki macie humor? Odczuwacie juz jakies wahania nastroju, dzialanie hormonow itp.?
Martwie sie troche bo boli mnie brzuch w okolicy pepka, ale to taki bol calkiem inny niz okresowy, bardziej taki jakbym miala jakiegos siniaka czy cos w stym stylu i dodatkowo tam mnie tak ciągnie.
Kontaktowalam sie z gin i na pierwsza wizyte mam zrobic TSH, glukoze, toksoplazmoze i cytomegalie.

Ostatnia edycja:
@Lola94 ja mam raczej humor w normie ;) jakichś specjalnych wahań nastroju nie mam, ale czuje się lekko zaniepokojona. Pewnie będzie tak do 12t.c
A co do tego obecnie wysokiego libido u facetów to może wydzielamy jakieś hormony ciążowe które ich kręcą ze są tacy napaleni ? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry