reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Super dziewczyny ze wizyty pozytywne :) gratulacje :)

Gusia nic nie lepiej. Doslownie bez wzgledu na branie progesteronu krwawie zywa krwia jak na okres co kilka dni, potem przez kolejnych kilka ciemny braz, ciut jasniejszy braz i znow krwawienie. Meczace to w cholere.

Ja natomiast jak zawsze chudne na poczatku, tym razem z kosci na osci :( wygladam tragicznie i wole omijac lustra. Deprecha jak mam wyjsc bo anoreksja zmiksowana z wieszakiem ale mdlosci niestety daja popalic i od obiadu do sniadania nie jestem w stanie juz nic zjesc bo umieram.

Dziewczyny wszystko ok, slyszalam serduszko [emoji3531] dzidzia ma 2cm i mamy termin na 6 lipca
Cześć dziewczyny, ja po wizycie. Pierwsze usg za nami. Serduszko bije, termin na 20 lipca wg usg. Wszystko wygląda ładnie i zdrowo. Obstawiona lekami jestem, musi być dobrze :)
Same pozytywne wieści czytam z rana, super [emoji16]

Któraś dzisiaj wizytuje?

Ja mam wizytę w czwartek wieczorem. Wczoraj odebrałam wynik awidności toxo. Jestem w tzw. szarej strefie, ani wysoka awidnosc ani niska. Więc pewnie mnie czekają dalsze badania

reklama
Hej :) pisałyście wczoraj o swoich facetach. Mój nie każe mi się przemęczać, ale z drugiej strony też nie za wiele robi w domu. Dziś miał problem od rana żeby zawieźć Córkę do przedszkola i zrobić zakupy, bo przecież zawsze ja to robię więc czemu dziś nie mogę też jechać. Przy okazji wysłałam Go po receptę, więc już wogóle masakra...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry