reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzień dobry,
czy Wam też zajmuje tyle czasu od wstania do wyjścia do pracy? Ostatnio trwa to 1,5 h. Jak zjem śniadanie, myślę, ze jestem gotowa -> pionizuję się i od razu alert od żołądka.... :(
I jak tu wcześniej dotrzeć do pracy. No ale cóż, mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie lepiej:)

Uwielbiam design i jakoś la millou. Pewnie też coś od nich kupię, ale na czymś innym będę musiała przyoszczędzić :D

reklama
Dla mnie koszyk mega ważny, w życiu w torbę tyle bym nie spakowała, co w koszyk ładuje. Też słabo mega ciężka torbę na ramię wozić, bo i wózek można przeważyć i na mechanizmy ramy źle to wpływa.

Torbę miałam fajna Lassing, jej plusem było to, że nie wygląda jak typowa dziecięca.

A to ja jakoś zawsze mało rzeczy przy sonie .

No la millou wymiata. Uwielbiam ich. Teraz planuje wszystkimi nich kuoic. Ostatnio kupiłam ochraniacz velvet i kołderkę z podusia tez velvet

Dziewczyny zaskakujecie mnie tymi przygotowaniami już teraz 😀 zwykle jestem organizatorem i wszystko z wyprzedzeniem lubię mieć, ale w tej kwestii to jakoś boję się zacząć 🙈 w zeszłym tygodniu dopiero kupiłam olejek na rozstępy i po tym jak wczoraj ledwo dopielam się w spodnie (chociaż brzucha za bardzo nie widac), to zaczęłam się rozglądać za jakimiś ciazowymi dzinsami😂 o wyprawce pewnie zacznę myśleć w marcu, jak to całe zostanie mama stanie się bardziej realne niż poranne mdłości.

Zapisze co polecacie i będę przygotowana na marzec chociaż bo póki co to tylko wizualnie moge ocenic 😀

Dziewczyny zaskakujecie mnie tymi przygotowaniami już teraz 😀 zwykle jestem organizatorem i wszystko z wyprzedzeniem lubię mieć, ale w tej kwestii to jakoś boję się zacząć 🙈 w zeszłym tygodniu dopiero kupiłam olejek na rozstępy i po tym jak wczoraj ledwo dopielam się w spodnie (chociaż brzucha za bardzo nie widac), to zaczęłam się rozglądać za jakimiś ciazowymi dzinsami😂 o wyprawce pewnie zacznę myśleć w marcu, jak to całe zostanie mama stanie się bardziej realne niż poranne mdłości.

Zapisze co polecacie i będę przygotowana na marzec chociaż bo póki co to tylko wizualnie moge ocenic 😀
Mam tak samo :( brzuch ledwo co widać a nie dopinam się w spodnie, spódniczki mnie cisną , sukienki w talii tez mnie cisną.
Najchętniej chodzilabym w luźnym swetrze albo luźnej sukienke ale ile można

Mam tak samo :( brzuch ledwo co widać a nie dopinam się w spodnie, spódniczki mnie cisną , sukienki w talii tez mnie cisną.
Najchętniej chodzilabym w luźnym swetrze albo luźnej sukienke ale ile można
Ja już od dwóch tygodni chodzę w ciuchach ciążowych. Wzdęcia swoje robią a brzuszek trochę rośnie tzn nie widać go za bardzo ale wciągnąć go tez już nie umiem :) wygoda przede wszystkim

@Korbisia mi też jeszcze nie w głowie zakupy. Pewnie zacznie się gorączka jak już będzie znana płeć. Jeśli chłopiec to trochę rzeczy po dzieciach mam. Ale jeśli dziewczynka to już zapowiedziała mężowi, że chyba poszaleję z zakupami [emoji7]

Ja też pappa nie robię jeśli w usg jie będzie nic niepokojącego.

Co do używanych rzeczy to z ubrań korzystaliśmy i do dziś wymienimy się z przyjaciółkami. Nad wózkiem muszę pomyśleć. Póki co podoba mi się biały Mima. Ale jeszcze go nie wyprobowalam w sklepie ;) Wcześniej dla 2 chłopców miałam polski Jedo i b byłam zadowolona.

Girls czy zamknięty już działa? [emoji848][emoji848][emoji848]

@Korbisia mi też jeszcze nie w głowie zakupy. Pewnie zacznie się gorączka jak już będzie znana płeć. Jeśli chłopiec to trochę rzeczy po dzieciach mam. Ale jeśli dziewczynka to już zapowiedziała mężowi, że chyba poszaleję z zakupami [emoji7]

Ja też pappa nie robię jeśli w usg jie będzie nic niepokojącego.

Girls czy zamknięty już działa? [emoji848][emoji848][emoji848]

Tak kochana już działa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry