Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zamkniety musi działać bo tu już prawie nikt nie pisze. Ja nadal nie mam dostępu
Ja to już rajstopy rozmiar większe kupiłam, a i tak cisną, więc chyba tylko nogawki dłuższe sąJa już od dwóch tygodni chodzę w ciuchach ciążowych. Wzdęcia swoje robią a brzuszek trochę rośnie tzn nie widać go za bardzo ale wciągnąć go tez już nie umiemwygoda przede wszystkim
Ja 13tydz A od kilku dni noszę ciążowe jeansy /mam z pierwszej ciazy/, jakoś bardziej mnie teraz wszystko uwiera i przeszkadza,A brzuch też myślę że większy Niz przy pierwszej ,wtedy jakoś zaczęło być widać na 4.5 miesiąca
Czesc dziewczynyJestem nowa i pierwszy raz na forum
12 tydzien i 4 dni. Mieszkam w Australii ale bardzo mi teskno za krajem i wole rozmawiac po polsku z polskimi mamusiami
Jak znoscie wasze ciaze? Ja nie najlepiej bo mam 37 lat i to drugie dziecko po 12 latach przerwy......ciezko sie przyzwyczaic do tej niespodzianki.....upaly tez nie ulatwiaja......
Pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mam
![]()
Witamy, witamyCzesc dziewczynyJestem nowa i pierwszy raz na forum
12 tydzien i 4 dni. Mieszkam w Australii ale bardzo mi teskno za krajem i wole rozmawiac po polsku z polskimi mamusiami
Jak znoscie wasze ciaze? Ja nie najlepiej bo mam 37 lat i to drugie dziecko po 12 latach przerwy......ciezko sie przyzwyczaic do tej niespodzianki.....upaly tez nie ulatwiaja......
Pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mam
![]()