niunia2324
Fanka BB :)
U mnie też były przerwy , także na spokojnieU mnie były przerwy, w niektóre dni praktyczne nic nie czułam... ale lekarz powiedziała że to całkiem normalne i żeby się tym nie przejmować [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też były przerwy , także na spokojnieU mnie były przerwy, w niektóre dni praktyczne nic nie czułam... ale lekarz powiedziała że to całkiem normalne i żeby się tym nie przejmować [emoji6]
zastanawiałąm się nad detektorem tętna, żeby w takich przypadkach uwolnić umysł od zbędnego stresu, któraś z Was ma?No to muszę się ogarnąć bo osiwiejemiałam też dzień dwa przerwy, albo tak delikatne ze można przeoczyć...A teraz kilka dni nic i myślenie i kopanie w necie się uaktywniło....
Ale na tym etapie nie muszą być regularne to muszę odpuścić swirowanie...
Też swirowałam, w sumie potrafię nadal jak Mały ma dłuższą przerwę. To chyba zostanie ze mną do końca...No to muszę się ogarnąć bo osiwiejemiałam też dzień dwa przerwy, albo tak delikatne ze można przeoczyć...A teraz kilka dni nic i myślenie i kopanie w necie się uaktywniło....
Ale na tym etapie nie muszą być regularne to muszę odpuścić swirowanie...
Sokojnie, naprawdę jest jeszcze bardzo wcześnie, na tym etapie u mnie to były bulgotki i przelewania, jak ruchy jelit itp. i to od święta. Daj sobie i Dzidzi czas, już niedługo, zobaczyszJa też zaczynam swirować bo 18+1 dziś a ja nic nie czuję, połówkowe dopiero za 3 tyg. Wiem że w pierwszej ciąży to można nie czuć i do 20 tyg ale większość z Was dużo wcześniej już czuła dzidzię. Chyba też się zaopatrzę w detektor....
ja mam 19 tydzień i nic nie czuję, ale jakoś się nie martwię, lekarz mówi, że może dopiero w 22 tygodniu poczuję, bardziej nie mogę się doczekać, siostra mi powiedziała, że długo myślała, że jej w brzuchu burczało, a to właśnie były ruchy dzieckaJa też zaczynam swirować bo 18+1 dziś a ja nic nie czuję, połówkowe dopiero za 3 tyg. Wiem że w pierwszej ciąży to można nie czuć i do 20 tyg ale większość z Was dużo wcześniej już czuła dzidzię. Chyba też się zaopatrzę w detektor....
Ja w sumie teraz już dość regularnie czuje ale najbardziej jak leżę na plecach i odpoczywam, szczególnie późnym wieczorem, w ciągu dnia tez ale wtedy troszkę bardziej muszę się skupić na tym, żeby czućnic się nie martwcie dziewczyny, już niedługo będziemy dostawały takie kopniaki, że nieraz zatęsknimy za spokojem
![]()