reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Tetry tez od nich kupiłam dwie, na próbę, są w porządku, ale zauważyłam że tetra tetrze nierówna, mam od 3 różnych dostawców i mam wrażenie, że każda jest inna. Wzięłam też kocyk, tylko dlatego, że kolor mi się spodobał, jest fajny, wkurza mnie tylko gigantyczna metka wszyta na nim z ich logotypem.
A, to że żerują na nas- "ciężarówkach" to jestem przekonana ;), niestety ja czasem nie mogę się oprzeć ;)
jak gdzie robię zamówienie to dokładam tetrówkę czy bambuskę albo muślinkę :) i tym sposobem sprawdzam producentów, materiały jakościowo są odległe o lata świetlne, dzięki temu znalazłam to maylily, w którym zamierzam złożyć większe zamówienie, właśnie dlatego, że pokochałam ich materiał na pieluszkę (mój mąż już mnie słuchać nie może, bo tylko bym ją chciała miziać ciągle) :)
uważam, że trochę mamy prawo zwariować i kupić coś dla własnej przyjemności, ileż to człowiek razy w tej ciąży jest, cieszmy się tym :) 6-ty kocyk nikogo nie zabije :)

reklama
Dziewczyny kupujecie jakieś smoczki, jeśli tak to jakie?? Mój syn byl bezsmoczkowy i w ogóle nie mam pojęcia co kupić a wolę mieć choć z dwa różne w razie w.

jak gdzie robię zamówienie to dokładam tetrówkę czy bambuskę albo muślinkę :) i tym sposobem sprawdzam producentów, materiały jakościowo są odległe o lata świetlne, dzięki temu znalazłam to maylily, w którym zamierzam złożyć większe zamówienie, właśnie dlatego, że pokochałam ich materiał na pieluszkę (mój mąż już mnie słuchać nie może, bo tylko bym ją chciała miziać ciągle) :)
uważam, że trochę mamy prawo zwariować i kupić coś dla własnej przyjemności, ileż to człowiek razy w tej ciąży jest, cieszmy się tym :) 6-ty kocyk nikogo nie zabije :)

Muszę zatem spróbować maylily :D ja uwielbiam otulacze od qbanamama, w dotyku poezja, ale to właśnie ta metrowa pielucha za miliony monet ;)
Uwierz mi, że czaje się na 6 kocyk ;D
Aaa i uwielbiam muślinowe pieluszki bimbla :D (trójpak zakupiłam biały, a'la miętowy i zielony :D)

Dziewczyny kupujecie jakieś smoczki, jeśli tak to jakie?? Mój syn byl bezsmoczkowy i w ogóle nie mam pojęcia co kupić a wolę mieć choć z dwa różne w razie w.

Ja mam jeden z avent bo był w zestawie butelek (tatuś postanowił kupić cały zestaw czyli 4 szt 🙈)
A drugie kupiłam z lovi te najmniejsze 0-2 jak się nie mylę

Byłam dzisiaj na wizycie. Malutka wazy 1200g 28tydzien. Lekarz zrobił zdjęcie a ja mówię -tak koniecznie zdjęcia dla taty. A wtedy malutka się uśmiechnęła 😍 idealne zdjęcie. Aż się wzruszyłam. Heh dobrze ze się tam nie poryczalam 🙈
Dołącz, pochwal się :)

Do mnie też dziś przyszła wielka paka z apteki Dbam o zdrowie. Oprócz kosmetyków i rzeczy takich jak pieluchy, majtki siatkowe i podpaski poporodowe zamówiłam butelki Lovi - wyglądają spoko i mają smoczek który ma formę sprawiającą, że dziecko się nie odzwyczaja od piersi, ręczniki z kapturkiem Akuku - mięciutkie i duże (100x100) i pieluszki muslinowe Baby Ono które też wydają się bardzo spoko, są mięciutkie.

Smoczki też mam Lovi, już wcześniej zamawiane.

reklama
Do góry