reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Uważam ze to pracownicy powinni zwracać uwagę na to kto stoi w kolejce, a jak są kasy z pierwszeństwem no to już w ogóle powinni być wyczuleni.
Ja ostatnio robię zakupy w Biedzie, stoję przy warzywniaku i ładuje Marchew do siatki a babka starsza do mnie podbija, przepraszam Panią ja tylko buraczki wybiorę i musiałam się usunąć i zaczekać aż ona wybierze sobie takie jakie chce 🙈 Z mężem stalismy jak wryci ale chichralismy sie z sytuacji komentując " nie no bardzo proszę, Pani sobie wybierze a ja postoje tu sobie i urodzę"

Nie wiesz ze starsi zawsze maja pierwszeństwo ? 😂
To typy ludzi co ledwo idą trzeba im pomoc a jak nikt nie patrzy to biegną ze się kurzy

reklama
Właśnie dzwoniłam do jednej apteki i znalazłam termometr microlife nc150 za 180 zł to chyba w tym czasie rozsądna cena co ?

te komentarze są najlepsze. Ja powiedziałam ze nie będę się pchała brzuchem do przodu. Dobrze się czuje to przeżyje. Ale jak ktoś mnie poprosi bez kolejki to miło.
raz miałam w lidlu sytuacje ze babka poprosiła panią w ciąży do przodu i weszła akurat przede mną.Mina kasjerki bezcenna kiedy zobaczyła ze kupuje legginsy ciazowe 😂 było jej tak głupio ze aż mi się w duchu śmiać chciało. To było w czasie kiedy jeszcze dopinalam się w kurtkę i nie było tak bardzo widać 😀
kurde ja już się w żadną kurtkę nie dopinam a pogoda taka sobie

To co, obstawiamy? 😀 ja obstawiam ze będzie ważył 2150 😉
(Nasz tydzień temu w piątek -34t. Miał prawie 2,5.)
Ostatnio mnie zauważyli (z obslugi sklepu) na końcu wielkiej kolejki w lidlu, i słyszę jak facet mówi do babki "zgarnij panią w ciąży i otwórz szóstkę" 😃 hyhyhy 😆
mi mąż nie pozwala z domu wychodzić... jak czasami mnie natchnie to maluję się i ubieram jak na święto i jdziemy "po zakupy" on idzie do sklepu a ja czekam w aucie, ot cała moja rozrywka, wizyty u lekarza raz w miesiącu to istna randka!
ja usg mam we wtorek, to będzie 31+2

mi mąż nie pozwala z domu wychodzić... jak czasami mnie natchnie to maluję się i ubieram jak na święto i jdziemy "po zakupy" on idzie do sklepu a ja czekam w aucie, ot cała moja rozrywka, wizyty u lekarza raz w miesiącu to istna randka!
ja usg mam we wtorek, to będzie 31+2
Ja juz mam dość siedzenia w domu i właśnie raz w tyg jadę na zakupy z mamą mojego M. A wczoraj nawet wybrałam się na spacer nad rzekę i lody z koleżanką, zupełnie inny dzień, i co za tym idzie samopoczucie. Przerobiłam juz stan paniki, strachu, teraz już mam luuuz. Psyche odpoczywa 😉
Toż to dzień mamy 😀 super, czekamy na wieści 😊

reklama
Do góry