Basik12
Zaangażowana w BB
Dziewczyny też macie wrażenie , że to tak szybko zleciało ? Mi pierwsza połowa ciąży sie bardzo ciągła .... a potem raz dwa niewiadomo kiedy . Ja od marca juz nie pracowałam i myślam ze zdąży sobie tyle zrobić , ze tyle wolnego czasu .... a tu ciach za tydzien juz bede po CC . Teraz jeszcze robię na szybko jakieś porządki 

Skoro nic innego Ci nie pomogło, to wątpię, żeby mycie okien coś dało, a też nie wiadomo na ile to jest bezpieczne. Mi się wydaje, że trzeba trochę wyluzować, dziewczyny. Tyle już czekania było to jeszcze kilka dni wytrzymamy.
 Skoro nic innego Ci nie pomogło, to wątpię, żeby mycie okien coś dało, a też nie wiadomo na ile to jest bezpieczne. Mi się wydaje, że trzeba trochę wyluzować, dziewczyny. Tyle już czekania było to jeszcze kilka dni wytrzymamy.

Dominika 10 pkt 53 cm i waga 2800g więc maleństwo
 Dominika 10 pkt 53 cm i waga 2800g więc maleństwo  Poród bardzo długo się rozkręcał i w międzyczasie w szpitalu był alarm przeciwpożarowy, więc musiałam się ubierać a potem znowu rozbierać przez co akcja porodowa jeszcze bardziej się spowolniła. Urodziłam dopiero 10.36 ale na szczęście już po wszystkim teraz czekamy aż nas ubiorą i przewioza na salę. Oczywiście wcześniej nie mogli dać znieczulenia a jak już akcja się rozkręciła to było za późno
 Poród bardzo długo się rozkręcał i w międzyczasie w szpitalu był alarm przeciwpożarowy, więc musiałam się ubierać a potem znowu rozbierać przez co akcja porodowa jeszcze bardziej się spowolniła. Urodziłam dopiero 10.36 ale na szczęście już po wszystkim teraz czekamy aż nas ubiorą i przewioza na salę. Oczywiście wcześniej nie mogli dać znieczulenia a jak już akcja się rozkręciła to było za późno