Angelika 26
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o śniadanie to ja bez zmian kiedy wstanę to zjem, ale to pewnie dlatego, że muszę leżeć i nie jestem aktywna.Rano to ja zwykle dobrze sie czuje, tylko musze zjeść szybko śniadanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli chodzi o śniadanie to ja bez zmian kiedy wstanę to zjem, ale to pewnie dlatego, że muszę leżeć i nie jestem aktywna.Rano to ja zwykle dobrze sie czuje, tylko musze zjeść szybko śniadanie.
Różnie z tym wymiotowaniem bywa. Teraz to już coraz rzadziej. Zresztą wolę wymiotować bo po tym lepiej się czuje a jak nie wymiotuje to różnie jest z mdłościami. Ale bywało tak, że wymiotowalam codziennie przez tydzień, potem kilka dni spokoju i znowu wymiotowanie. Teraz to tak dwa razy w tygodniu zwymiotuje.Dokładnie wszędzie tylko jest napisane, że poranne mdłości... Współczuję wymiotów to musi być bardzo uciążliwe jeśli masz tak codziennie.
Może tak być. Ja jak się trochę poruszam, wyjdę na powietrze to dużo lepiej się czujęJeśli chodzi o śniadanie to ja bez zmian kiedy wstanę to zjem, ale to pewnie dlatego, że muszę leżeć i nie jestem aktywna.
Mi spacery za dużo nie dają. Muszę wychodzić z psem, wdrapać się na 4 piętro... W weekend byliśmy za miastem, świeże powietrze, las, spacery, a wieczorem to samo.Mi co prawda zgaga odpuściła chociaż miałam ją tylko z początku, ale ten dyskomfort wieczorem męczące ... Uczucie pełności też mi towarzyszy nieważne ile zjem, ale ja jestem leżąca, więc może też inaczej by było gdybym mogła się chociaż kawałek przespacerować.
Tak, dodatkowo na wieczór strasznie mi się odbijaTak, u mnie tez tak było.
Dżinsy juz odłożyłam, trudno sie w nich zapiać. Obecnie ciagle mecze jedne materiałowe spodnie, ktore kiedyś kupiłam jak przytyłam a teraz sa idealne.Dziewczyny a mnie cały zeszły tydzień tak macica ciągnęła, teraz dopiero zaczynam 11tc i dzisiaj z ledwością się w moje najluzniejsze dżinsy wbiłam w pasieJuż niestety 2kg do przodu mimo że jem jak wcześniej i ruszam się podobnie... No trudno chyba trzeba już zamówić gacie ciążowe bo po świętach pozostanie mi dres do biura..![]()