Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mało ważyłam przed, z rok temu to jeszcze 42 kg ważyłamJa przytyłam 7 kg , brzuch mam jak piłeczkę
Czytałam że jak mało się ważyło przed ciąża można więcej przytyć. Dodam że zdrowo się odżywiam wiadomo że czasami zjem coś słodkiego ale to sporadycznie , niemożna wszystkiego sobie odmawiać![]()
Mnie też się robi tak słabo i duszno ale to zwykle na zakupach przez te maseczkiHejjak samopoczucie u Was? U mnie dziś 21+4 dni i dziś na zakupach w sklepie pierwszy raz zrobiło mi się strasznie słabo, prawie zemdlałam. Mam nadzieję, że nie będzie się to często powtarzać.
Co do brzucha to twardnieje najczęściej w nocy i rano po przebudzeniu, czasem coś mnie gdzieś kłuje i myślę że to więzadła przez rozciągająca się macicę. No i miewam dni, kiedy czuję że brzuch jest taki jakby ciężki i napięty, mimo że jest jeszcze malutki![]()
Mnie też się robi tak słabo i duszno ale to zwykle na zakupach przez te maseczkija jestem bardzo zmęczona, nie byłam taka senna w 1 trymestrze jak teraz, chodzę codziennie spać o 21
![]()
Powodzenia na badaniach [emoji4]u mnie dziś 20 tc i 5 dni i połówkowe [emoji6] mam nadzieje, ze wszystko będzie ok na usg. Na plusie już prawie 8 kg, wiec czas trochę mniej jeść jednak, brzuszek się już ładnie wybija. Oddech spłycony ale bardziej boje się żylaków i hemoroidów przy wysokiej wadze [emoji17]