Holle
Fanka BB :)
nie za bardzo , młodego tylko podniosłam na chwilę (6 lat)Ciezko stwierdzić czy jest czym sie niepokoić, ale moze dzis miałaś bardziej intensywny dzien, cos ciężkiego podniosłaś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie za bardzo , młodego tylko podniosłam na chwilę (6 lat)Ciezko stwierdzić czy jest czym sie niepokoić, ale moze dzis miałaś bardziej intensywny dzien, cos ciężkiego podniosłaś?
Mogło pęknąć jakieś naczynko w pochwie, w czasie ciąży narządy są bardziej ukrwione, jeśli było to jednorazowe i po podtarciu się już nie pojawiło, to nie powinno być niczym groźnym, ale oczywiście gdyby coś jeszcze niepokoiło to warto skonsultować z lekarzem.Ciezko stwierdzić czy jest czym sie niepokoić, ale moze dzis miałaś bardziej intensywny dzien, cos ciężkiego podniosłaś?
tak ból pleców (krzyża) mi też towarzyszy czasami mniej a są dni że ledwo mogę się ruszać , a czasami jeszcze dochodzi do tego ból miednicy to wtedy to już całkiem chodzę jak kaleka , co do pasa nie wiem o jaki chodzi to nie pomogęHej. Czy Was dziewczyny też tak bolą plecy w II trymestrze? Dodam że jestem szczupła i mam lekka skoliozę, ale wykonuje mimo wszystko jakąś aktywność (spacery po lesie - akurat mam za płotem więc jest blizutko). Masowane też miałam, woda ciepła pod prysznicem też i nic
Zastanawiam się nad kupnem takiego pasa, bo nie mogę spać w nocy przez te plecy, zmiana pozycji też nie pomaga