Madzia86G
Fanka BB :)
Ja ostatnio na youtubie filmiki z takimi dzizdiusiami oglądałam to się tak rozczulilam że mąż mi tel chciał zabraćZobaczcie tojakie piękne cudaki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ostatnio na youtubie filmiki z takimi dzizdiusiami oglądałam to się tak rozczulilam że mąż mi tel chciał zabraćZobaczcie tojakie piękne cudaki.
Edit. Sprawdziłam liste leków letrox też jest na liście bezpłatnych leklw dla kobiet w ciąży. Nie wykupuje w takim razie recepty póki mam jeszcze lekibw domuJa biorę na tarczycę Letrox, w poprzedniej ciazy płaciłam.. ale dzięki za info.. za kilka dni mam endokrynologa to podpytam.[emoji6] Niby nie duża kasa, ale zawsze. .[emoji39]
W środę na 9Noa wizytę masz kiedy i który to będzie tydzień ?
O to ciekawe ja mam 100% ale przepisuje nieprywatnej lekarz pewnie dlatego.Leki w ciazy sa bezpłatne. Ja biorę luteine i heparyne. Oba za darmo
Ja postanowiłam sobie zbadać przed pierwsza wizyta morfologię i żelazo bo mam z nim zawsze problem. Pierwszy i Ostatni raz poszłam do tego punktu. Tez mam słabo widoczne żyły. Wkoncu babeczka się zlitowała i pobrała z żyłki na dloni… ale ile się nakombinowala… wiem ze nie jej wina pewnie, ale tam gdzie zawsze pobieram to jeszcze mi się nie zdarzyło żeby kluli mnie 2 razy lub więcejByłam dziś na badaniach krwi do endokrynologa i musiałam zrobić betę
może i bezsensu na tym etapie ale może poczuje się pewniej..![]()
U mnie jest wogole problem z widocznością żył, więc dopiero po trzecim wkłuciu cokolwiek skapnelo, a po drugim zemdlałam.
Czuję się dziś fatalnie ..![]()
Jeszcze źle spałam bo miałam tak okropne sny - dajcie mi te Wasze erotyczne.![]()
ja tak samo. Nie chce się nakręcać. Skoro nie plamie, okresu dalej nie dostałam i test wyszedł pozytywny to musi być dobrze, a wiem ze pewnie na 2 razach by się nie skończyło…. Tak jak to jest u dziewczyn. Ale tez je rozumiem. Pomimo to nie chce aż tak się nakręcaćJa bety nie robilam ani razu sama od siebie a jestem 4 raz w ciazy. Robilam po poronieniach jak lekarz kazał sprawdzić czy spada
No masakra. Pierwsze wkłucie normalne w zgięciu łokcia , drugie motylkiem w dłoni i tam pękła żyła trzecie już zrobiła inna kobietą blisko nadgarstka i tam ledwo kapalo - ciężko dziś kobieta było..Ja postanowiłam sobie zbadać przed pierwsza wizyta morfologię i żelazo bo mam z nim zawsze problem. Pierwszy i Ostatni raz poszłam do tego punktu. Tez mam słabo widoczne żyły. Wkoncu babeczka się zlitowała i pobrała z żyłki na dloni… ale ile się nakombinowala… wiem ze nie jej wina pewnie, ale tam gdzie zawsze pobieram to jeszcze mi się nie zdarzyło żeby kluli mnie 2 razy lub więcej [emoji28]
ja tak samo. Nie chce się nakręcać. Skoro nie plamie, okresu dalej nie dostałam i test wyszedł pozytywny to musi być dobrze, a wiem ze pewnie na 2 razach by się nie skończyło…. Tak jak to jest u dziewczyn. Ale tez je rozumiem. Pomimo to nie chce aż tak się nakręcać