Hanaśmietana
Fanka BB :)
współczuję...Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcieU Was na pewno będzie wszystko dobrze
Trzymam kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
współczuję...Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcieU Was na pewno będzie wszystko dobrze
Trzymam kciuki!
Ja też mam nadzieję że przed prenatalnymi będę mieć, będzie 8 dni. A nawet jak nie to przed pappa napewno bo na nią się czeka do 2 tyg. Baaaardzo się boję, baaardzo. I myślę że po nifty stres mnie puści. Z córkami miałam tylko usg prenatalne a teraz mi tak bije, niepotrzebnie się Naczytałam, do tego poronienie w tamtym roku No i wiek.Sanco niby do 5 dni roboczych dlatego też się na nie po części zdecydowałam. Chciałam mieć wynik przed usg I trymestru i pappą co by się nie stresować jakby pappa wyszła jakaś średnia.
Też mam podły nastrój i czarne myśli. . Przez zastój lekki w prawej nerce mam problem z pęcherzem. Strasznie se boje jak to dalej będzie..Cześć, dziewczyny. Nie odzywam się narazie, bo mam podły nastrój i czarne myśli w kółko, więc wolę się nie odzywać. Równo za tydzień mam wizytę i wtedy, jeśli będzie wszystko ok, to idę na L4, myślę, że kamień z serca spadnie i czarne myśli odejdą, a narazie... Czytam, kibicuje, przykro mi jak, któras traci ciąże.
Pisałyście o problemach że skóra, kurcze ja się czuje jakbym miała AZS pełnoobjawowy. Twarz w plamach, ramiona wysypane, skóra sucha szorstka, swędzącą, pięty popękały mi kosmicznie. Ogólnie skórny dramat. I non stop marznę. Uff nie cierpię zimy. Trzymajcie się cieplutko.
tak bardzo mi przykro. Z calego serca zycze ci abys w niedalekiej przyszlosci mogla tulic swoje zdrowe malenstwo. Duzo sily i milosci dla w tym trudnym czasieDziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcieU Was na pewno będzie wszystko dobrze
Trzymam kciuki!
ja tez wlasnei uwielbialam rzodkiewke pomidorka a teraz nie moge na to patrzecMi zielony ogórek smakuje i śmierdzi ryba, Boże nawet jak pomyślę to mi źle. Ja uwielbiałam zieleninę, praktycznie codziennie czy do drugiego dania czy na kolację a odkąd jestem w ciąży nie dam rady, najbardziej odrzuciło mnie od zieleniny, aż dziwnie mi
ja bym mogla kawe pic i pic to wiem ze duzo nie mozna i pije tylko 1 dziennie, brakuje mi coli oooJa nie mogę słodyczy , nawet jak patrzę to mnie mdli . No i od kawy mnie odrzuciło a zdarzało mi się 3-4 na dzień pić bo mam niskie ciśnienie . A teraz mąż pije a ja patrzę![]()
Mnie od kawy totalnie odrzuciło i nie mogę nawet być blisko jak mąż pijeja bym mogla kawe pic i pic to wiem ze duzo nie mozna i pije tylko 1 dziennie, brakuje mi coli oooslodycze uwielbiam jem tonami heheh
Bardzo współczuje…Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcieU Was na pewno będzie wszystko dobrze
Trzymam kciuki!