Andziulka30+
Fanka BB :)
Ja znam jedna Zoye. Dlatego o niej pomyślałamWidzę, że Zoja wymieniana jest już drugi raz - a my z mężem myśleliśmy, że to jest absolutnie niespotykane imię i nasz wybór będzie tak oryginalny, a tu proszę...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja znam jedna Zoye. Dlatego o niej pomyślałamWidzę, że Zoja wymieniana jest już drugi raz - a my z mężem myśleliśmy, że to jest absolutnie niespotykane imię i nasz wybór będzie tak oryginalny, a tu proszę...![]()
A to jakieś głupoty z internetu, raczej w to nie wierzęnie stresuj mnieja nie mam zadnych objawow
![]()
A ja pierwszy raz słyszę takie imię i dla mnie niespotykaneWidzę, że Zoja wymieniana jest już drugi raz - a my z mężem myśleliśmy, że to jest absolutnie niespotykane imię i nasz wybór będzie tak oryginalny, a tu proszę...![]()
Też tak sądzę. Ja też chciałabym nie mieć dolegliwości. Co prawda wymiotów nie mam narazie tylko od czasu do czasu mnie zemdli i zakręci w głowie. Piersi czasem dokuczają ale za to mam bóle pachwin i to spore bo aż ciągnie na nogi. A z tych gorszych to prawie codziennie ból w odcinku lędźwiowym i nieznane krwawienia, plamienia.A to jakieś głupoty z internetu, raczej w to nie wierzęa z braku objawów bym się cieszyła, więc zazdroszczę
![]()
nie stresuj mnieja nie mam zadnych objawow
![]()
który tydzieńTeż nie mam żadnych objawów od jakiegoś czasu. A przed chwilą na wizycie widziałam 1,3cm człowieka z pięknie biegłym serduszkiem [emoji3590] tak więc głowa do góry [emoji3526]
Cześć Wer-ka, ja też bardzo źle się czuję od początku ciąży, bez wymiotów, ale ciągłe mdłości, bóle brzucha, dużo leże i śpie, siły nie mam na nic. Rozmawiałam z kilkoma mamusiami i mówiły, że od 12 tyg jest dużo lepiej :-) także ja odliczam każdy dzień :-) ja za 2 dni zaczynam 11 tydzień i mogę Cię pocieszyć, że jest już trochę lepiej, dla mnie najgorszy czas to był 6-9 tydzień.Cześć dziewczyny, ja dziś zaczynam 8 tydzień. Czuje się masakrycznie.... wczoraj torsje do 1 w nocy, dziś rano znowu. Generalnie cały dzień mi niedobrzekiedy to minie... wzięłam dziś urlop i cały przyszły tydzień też będę siedzieć w domu. Pocieszam się tylko tym że gdzieś wyczytałam że jeśli w ciąży towarzyszą nudności i wymioty to zmniejsza się ryzyko poronienia i wad genetycznych. Może to pierdoly ale w czymś trzeba mieć nadzieję...
który tydzień?
Oooo dziękujęCześć Wer-ka, ja też bardzo źle się czuję od początku ciąży, bez wymiotów, ale ciągłe mdłości, bóle brzucha, dużo leże i śpie, siły nie mam na nic. Rozmawiałam z kilkoma mamusiami i mówiły, że od 12 tyg jest dużo lepiej :-) także ja odliczam każdy dzień :-) ja za 2 dni zaczynam 11 tydzień i mogę Cię pocieszyć, że jest już trochę lepiej, dla mnie najgorszy czas to był 6-9 tydzień.
Także odliczamy dni :-) Pozdrawiam!