reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Trzymaj się kochan😔 Ja też po wczorajszych postach co niektórych osób nie mogłam spać. Dziś od rana mam zły nastrój i sobie popłakałam bo nie mogę się pozbyć złych myśli a naprawdę długo mi zajęło żeby zebrać w sobie dość optymizmu i nie przejmować się moimi komplikacjami w ciąży. Na szczęście we wtorek mam wizytę tylko jeszcze nie wiem jak do niej dotrwam. Musimy się czymś zająć bo wiem że inaczej sfiksujemy. Masz z kim porozmawiać o tym w cztery oczy? Mąż ci nie pomoże bo jak tylko zaczniesz mówić o złych myślach to sądzę że on też zaczyna się bać i się złości. Mój jak widzi że za często latam do wc i mówię co wypływa to już się złości na mnie.
Kiedy masz wizytę?

reklama
Ale mi smaka zrobiłaś na tego Drwala. Jeszcze w tym roku nie jadłam ale dzisiaj chyba zaszaleje i pojadę do Maka 🤣🤣🤣
Heh poprostu nie mówią o tym ja dzisiaj maca zachaczylam heh po kawę bo tylko ta przyjmuje a skoro lekarz kazał trzeba pic no i wejść do maca I nie kupić drwala toż to grzech. A że u mnie na mdłości pomga najbardziej jedzenie to kupilam :) szczeze mówiąc jeść mi się nie chce ale jak zmuszę się i zjem to pol godziny mam bez mdło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry