reklama

Lipcowe mamy 2022

Hej hej ja po wizycie mamy całe 2.8 cm szczęścia:) dzieciaczek szalał jak niewiem. Lekarz się śmiał ze ruchliwe bedzie serce bije 170. Pogadałam z nim o pappie uspokoił się żeby się nie bała tego testu bo już jedno zdrowe dziecko mam i mi dobrze wychodzi. Na wzdecia powiedział że espunisan mogę brać. Na bol głowy polecił kawę albo pepsi. I powiem wam ze cos w tym jest wczoraj pepsi wypiłam i mnie nie bola głową. A i pooglądaliśmy wszystkie rączki i nóżki nawet palce i stopy i pokazywał.
Teraz jadę do dentysty drugi stres
A oto moje szczęście:)
Jejku jak fajne 🥰

reklama
Te z was które są na końcówce lipca mogą sobie wizualizować i porównywać, ale ja jestem z samego początku lipca ( 4lipa ale lekarz już mi powiedział że spokojnie mogą to być ostatnie dni czerwca ) to nie mam z kim porównywać.
A z drugiej znowu strony to znowu się cieszę bobym porównywała i zachodziła w głowę że moja dzidzia w tygodniu X ma np 5cm a tamta w tym samym terminie miała 5,6, że moje biło tyle i tyle a tamtej serduszko biło inaczej, albo na zjdęciach tamtej było wszystko ładnie widać a u mnie wstydzioch nic pokazać nie chce.
Także to ma swoje dwie strony 😅
Ja teraz jestem z środka lipca i mi to pasuje bardzo. W poprzedniej ciąży bylam z końcówki marca urodziłam w kwietniu i wszyscy już wszystko wiedzieli a ja na końcu za nimi się ciągnęłam wiec wcale fajnie mi nie było. Środek jest idealny

Ja to ostatnio zauważyłam że smaki sie uspokoiły 🤣🤣🤣
jeszcze nie tak dawno nie było dnia żeby nie wspomniała któraś o Drwalu , jak jakieś maniaczki się prawie ( nie wszystkie, wiem wiem ) wszystkie rzuciły na tego maca 😂
ewentualnie kebaby szły w ruch.

A teraz większość lekko, delikatnie, częstsze ale niewielkie porcje, owoce warzywa 😊

Ja to ostatnio zauważyłam że smaki sie uspokoiły 🤣🤣🤣
jeszcze nie tak dawno nie było dnia żeby nie wspomniała któraś o Drwalu , jak jakieś maniaczki się prawie ( nie wszystkie, wiem wiem ) wszystkie rzuciły na tego maca 😂
ewentualnie kebaby szły w ruch.

A teraz większość lekko, delikatnie, częstsze ale niewielkie porcje, owoce warzywa 😊
Heh poprostu nie mówią o tym ja dzisiaj maca zachaczylam heh po kawę bo tylko ta przyjmuje a skoro lekarz kazał trzeba pic no i wejść do maca I nie kupić drwala toż to grzech. A że u mnie na mdłości pomga najbardziej jedzenie to kupilam :) szczeze mówiąc jeść mi się nie chce ale jak zmuszę się i zjem to pol godziny mam bez mdłości.

Heh poprostu nie mówią o tym ja dzisiaj maca zachaczylam heh po kawę bo tylko ta przyjmuje a skoro lekarz kazał trzeba pic no i wejść do maca I nie kupić drwala toż to grzech. A że u mnie na mdłości pomga najbardziej jedzenie to kupilam :) szczeze mówiąc jeść mi się nie chce ale jak zmuszę się i zjem to pol godziny mam bez mdłości.
oj ja lezwc w tym lozku to bym wszystko zjadla. Teraz wlasnie slinie sie na mysl o sajgonkach 😁

reklama
Te z was które są na końcówce lipca mogą sobie wizualizować i porównywać, ale ja jestem z samego początku lipca ( 4lipa ale lekarz już mi powiedział że spokojnie mogą to być ostatnie dni czerwca ) to nie mam z kim porównywać.
A z drugiej znowu strony to znowu się cieszę bobym porównywała i zachodziła w głowę że moja dzidzia w tygodniu X ma np 5cm a tamta w tym samym terminie miała 5,6, że moje biło tyle i tyle a tamtej serduszko biło inaczej, albo na zjdęciach tamtej było wszystko ładnie widać a u mnie wstydzioch nic pokazać nie chce.
Także to ma swoje dwie strony 😅
Ja mam termin na 2 lipca (chociaż 3 tyg temu lekarz mówił że wymiary wskazują na 2 dni wcześniej 🤣 ale teraz lekarz prywatny mówił że jest dokładnie tyle co z OM wynika), może w ciągu nast kilku miesięcy to się zmieni jeszcze, kto wie 🙂
Myślę, że fajnie że jest nas po kilka na początek lipca, na środek, na koniec to każda ma wsparcie i może sobie porównać co i jak u innych się dzieje 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry