Ja mam 16.07A która ma na 16-17.07?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 16.07A która ma na 16-17.07?
Ciąża już chyba nas trenuje na nocne wstawanie do maluchówJa też tak mam, o 3 pobudka i przez godzinę, dwie nie mogę usunąć. Masakra jakaś![]()
Ja mam na styczeń 4.01 Ale powiem Ci że mój się tak zaangażował i jest na każdej wizycie ze mną wchodzi bez pytania. Pomimo pracy zrywa się i zrobi wszystko żeby tylko nagrać bicie serca. Pewnie w obecnych czasach wszystko jest zależne od placówki czy pozwoli mu wejść.Dziewczyny te z terminem z pierwszej połowy lipcaktórego grudnia macie prenatalne? (Ja mam 22 grudnia)
Tak zaczęłam się zastanawiać.... kiedy zabieracie ojca maleństwana USG?
To moja pierwsza ciąża i nie mam doświadczenia. Myślałam że to się idzie razem jak już ciąża jest mocno zaawansowana, może połówkowe czy coś.... a teraz mignęło mi gdzieś w necie, że prenatalne to się robi przez brzuch i że wtedy pierwszy raz ojciec może zobaczyć też dzidzie.
Co myślicie?
Oj tak, chyba musimy się przyzwyczajaćCiąża już chyba nas trenuje na nocne wstawanie do maluchówMinus jest taki, że jak tak się kręcę, nie mogę spać to główka dopiero pracuje i się denerwuje, a to tylko wszystko się wydłuża
![]()
eeeetez jestsescie takie wkurwione? rozgoryczone? poirytowane bez powodu, jak ja ? tez chce was rozerwac? czy tylko mnieaaaaaaaaaaaaaaa zaraz oszaleje~!!!!~!~!!