reklama

Lipcowe mamy 2022

Hej dziewczynki, miłego i spokojnego dnia wszystkim!
Dzisiaj też mam wizytę o 11.20. Trochę się stresuję, bo z jakiegoś powodu wyszły mi erytorycy w moczu ;/
Kurde za każdym razem coś, jak nie kolposkopia i słaba cytologia, to leukocyty w moczu a teraz to ;/
załamać się można.
Trzymajcie kciuki! Też idę po zwolnienie dziś. Jak myślicie na ile wystawiają?
To zależy co ile masz chodzić na wizyty (2-3 tygodnie). Przynajmniej u mnie tak było wcześniej i teraz też tak jest. Co prawda aktualne zwolnienie mam nieco dłuższe ze względu na zamknięty gabinet, ale potem mniej więcej wizyty będą co ok. 3 tygodnie.

reklama
To zależy co ile masz chodzić na wizyty (2-3 tygodnie). Przynajmniej u mnie tak było wcześniej i teraz też tak jest. Co prawda aktualne zwolnienie mam nieco dłuższe ze względu na zamknięty gabinet, ale potem mniej więcej wizyty będą co ok. 3 tygodnie.
no właśnie co 4 i się zastanawiam. No nic, zobaczymy. dzięki! :)

Dzisiaj też mam wizytę o 11.20. Trochę się stresuję, bo z jakiegoś powodu wyszły mi erytorycy w moczu ;/
Kurde za każdym razem coś, jak nie kolposkopia i słaba cytologia, to leukocyty w moczu a teraz to ;/
załamać się można.
Ja dostałam do terminu kolejnej wizyty

reklama
Dostawalam zwolnienia do terminu kolejnej wizyty więc na 3tygodnie.
załamać się można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry