reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Gratulacje córki!!! Najważniejsze że zdrowa

Widzę że dzisiaj sporo nas nie mogło spać, ja to samo ale pewnie przez stres przed wizyta

Dziewczyny, czy któraś z was też tak ma, że czasem wymiotuje rano a czasem nie ? Próbowałam znaleźć na to jakiś schemat ale czy zjem od razu śniadanie czy nie to potrafi skończyć się tak samo. Próbowałam z krakersami przy łóżku ale też loteria. Może macie jakieś inne patenty

A teraz ruszam do lekarza, proszę o trzymanie kciuków. Dwa tygodnie temu pęcherzyk był taki brzydki że się bardzo martwię :(

Gratulacje córki!!! Najważniejsze że zdrowa

Widzę że dzisiaj sporo nas nie mogło spać, ja to samo ale pewnie przez stres przed wizyta

Dziewczyny, czy któraś z was też tak ma, że czasem wymiotuje rano a czasem nie ? Próbowałam znaleźć na to jakiś schemat ale czy zjem od razu śniadanie czy nie to potrafi skończyć się tak samo. Próbowałam z krakersami przy łóżku ale też loteria. Może macie jakieś inne patenty

A teraz ruszam do lekarza, proszę o trzymanie kciuków. Dwa tygodnie temu pęcherzyk był taki brzydki że się bardzo martwię :(
Co to znaczy że był pęcherzyk brzydki ? Trzymam kciuki powodzenia !!!

Cześć dziewczyny miłego dnia 😊trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Dziś też ciężko spałam :/ syn też sie wiercil i mówił że boli Go brzuszek, ja dostałam katar i mnie męczy ale nie ma tragedii, córka ma naukę przez laptopa to jakaś kpina, wf trwał może z 20 min.... 🙈 dajcie siłę 🙏🙏🙏
Spokojnego dnia😊

Co to znaczy że był pęcherzyk brzydki ? Trzymam kciuki powodzenia !!!
Wygląda jak taki banan, nawet nie jak banan tylko dziwny twór. Plus postrzępiony, jedna lekarka mówiła że to większe ryzyko poronien
IMG_20211220_101020.jpg

reklama
Ale co ma do tego rozum? Jezeli ktoś pije piwo 0.0 czy wino bezalkoholowe to nie ma w tym niczego złego. Nie popadajmy w skrajnosci, że w ciąży mamy jeść tylko warzywa i owoce i pić sama wode. Nie popieram picia alkoholu, nawet 0,5 %, ale gdy napój faktycznie nie zawiera alkoholu to nie widzę przeciwwskazań.
To jeśli nie widzisz przeciwwskazań to pij. Autorka zapytała czy tez pijemy piwa 0% - nie nie pije i polecam w ciąży pic bardziej wartościowe rzeczy. Czy to Znaczy ze masz być o warzywach i wodzie :) Dla mnie między piwem a warzywami jest JesCE sporo rzeczy :) luz bluz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry